Subscribe for our Newsletter!

Microphone Canon DM-1 насочен микрофон

Code:104090001
Canon DM-1 насочен микрофон
Canon DM-1 насочен микрофон Canon DM-1 насочен микрофон Canon DM-1 насочен микрофон Canon DM-1 насочен микрофон
  • External microphone for digital cameras
  • 90 ° / 120 ° Stereo modes and directional mode (rifle)
  • Frequency range: 50 Hz to 16 kHz
  • Built-in anti-vibration stand
  • Windshield included
  • Battery power included
  • Work status light
Price: 689,00 BGN
Free delivery
Free delivery
for orders above 50 lv

Description

Външен микрофон тип "пушка"
Насоченият стерео микрофон DM-E1 е с конструкция тип "пушка" и осигурява висококачествен звук на видеоклипа. Той се монтира лесно на Hot Shoe и се свързва в порта 3,5 mm за микрофон на много широка гама съвместими фотоапарати EOS*.

Плътен, реалистичен звук

Уловете плътен и реалистичен звук, като например целия диапазон на дадено музикално изпълнение – от високите честоти на цигулките и флейтите до ниските честоти на контрабасите и бас китарите благодарение на диапазона на запис от 50 Hz до 16 kHz. Чувствителността -42 dB ви дава възможност да запишете дори най-тихите звуци.

Възможности за гъвкаво насочване

Добавете внушителен звуков пейзаж към вашите видеоклипове благодарение на трите режима на насочен запис. Превключвайте без усилия между диаграми на 90° и 120° за висококачествен стерео звук в пространства с различни размери или използвайте режима "пушка" (моно) за ясен запис на обекти, говорещи директно на фотоапарата, без околни смущения.

Висококачествен звук

Запишете ясен, висококачествен звук без нежелан шум благодарение на противоударната стойка, която спомага за избягване на вибрациите от фотоапарата или движението на обектива; включеният в комплекта ветробран намалява значително шума от вятъра на отрито, а съотношението S/N (сигнал/шум) 66 dB допринася за по-малко шум от фонови смущения.

Лесно пренасяне

Компактната и лека конструкция улеснява носенето на микрофона навсякъде, където ходите. В съчетание с фотоапарата и обектива се създава спретнато записващо устройство, което ви дава възможност да снимате удобно без статив дълго време. Лека литиева батерия тип "копче" спомага за минимално тегло.


*Не се препоръчва използване с EOS-1D Mark IV и EOS 550D, защото те не разполагат с ръчно регулиране на силата на звука на входа за микрофон

Box contents

Canon Dm-1 Насочен Микрофон

Windshield
CR2032 flat battery

Viewed products

Clear

Удължено време за доставка

Уважаеми клиенти,

поради извънредно големия брой поръчки, получени чрез нашия онлайн магазин и претоварването на куриерските фирми, е възможно забавяне на пратките. Правим всичко възможно да получите поръчките си възможно най-скоро.

Екипът на ФотоСинтезис съжалява за евентуалните неудобства.
Удължено време за доставка