Embrace Fashion Life

Newsletter

Tripod Manfrotto PIXI мини статив и държач за смартфон

Code:111010036
Manfrotto PIXI мини статив и държач за смартфон
Manfrotto PIXI мини статив и държач за смартфон Manfrotto PIXI мини статив и държач за смартфон Manfrotto PIXI мини статив и държач за смартфон Manfrotto PIXI мини статив и държач за смартфон Manfrotto PIXI мини статив и държач за смартфон
Manfrotto PIXI мини статив и държач за смартфон
  • Комплект от мини статив Pixi и държач за смартфон
  • За компактна фототехника
  • Изработен от неръждаема стомана и Adapto(полимерен материал с ниско тегло и висока износоустойчивост)
  • Гумираните крачета гарантират стабилност върху всякакви повърхности
  • Лесно освобождаване Максимална височина (с извадена колона): 24 см
  • Нормална височина (с прибрана колона): 24 см
  • Секции: 1
  • Тегло: 0.215 кг
Price: 65,00 BGN
Pay: 52,00 BGN
You save: 13,00 BGN

Добави в любими

Description

Комплект от мини статив Pixi и държач за смартфон. Manfrotto PIXI е перфектният мини статив за компактни и безогледални камери, DSLR камери от нисък клас, the iPhone®(с KLYP), компактни видеокамери и т.н. Специално проектиран за нуждите на снимащите с подобен тип камери и тези които търсят леко, малко и лесно преносимо решение. Моля, имайте предвид, че всяка полу-професионална или професионална фотокамера ще надвиши възможностите на статива!Изработен от неръждаема стомана и Adapto(полимерен материал с ниско тегло и висока износоустойчивост) с традиционното за Manfrotto високо качество и уникален дизайн. Гумираните крачета гарантират стабилност върху всякакви повърхности, а в събрано положение формират удобен и стабилен хват за изполването на стативчето като хватка.Освобождаването на главата става чрез натискане на бутон, интегриран в логото на марката върху нея. За да се запази и защити повърхността на статива, моля почиствайте с обикновена бяла гума за триене на молив.Почистване с агресивни или абразивни течности може да навреди на покритието.

Box contents

Manfrotto Pixi Мини Статив И Държач За Смартфон
PIXI мини стативДържач за смартфон

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

във връзка с предстоящите почивни дни поръчките за налични продукти, получени чрез нашия онлайн магазин, след 15:30 часа на 23.05. (четвъртък) ще бъдат обработени и изпратени на 27.05. (понеделник)

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светъл и весел празник!
Важно съобщение