Subscribe for our Newsletter!

Camera Olympus TG-870 (черен)

Code:100011075
Olympus TG-870 (черен)
Olympus TG-870 (черен) Olympus TG-870 (черен)
  • Fall-resistant from 2,1 m height Water-proof to a depth of 15 m Cold-resistant up to -10 ° C Pressure down to 100 kg Dust Removable display Wi-fi control and GPS sharing
  • Sound clip: 1920x1080p60
  • Macro: 1 cm
  • ISO: 125 - 6400
  • Power: LI-50B Li-ion battery
  • Memory: SD / SDHC / SDXC (included 37 MB)
  • Dimensions: 112.9 x 64.1 x 27.6 mm
  • Stabilization: Hybrid 5-axis
We can't offer you this product at the moment. - View other similar products

Description

OLYMPUS TG-870 BLACK

 Представяне на MAX

“Обичам приключенията на открито и мога да разчитам на моя tough партньор да запечати всички онези вълнуващи моменти, дори и в най-спонтанните ситуации.”
Този фотоапарат Ви дава свободата да снимате при всякакви метеорологични условия. Благодарение на здравата му конструкция няма да се притеснявате от вода, прах, кал или студ. TG-870 ще се справи с всичко! Насладете се на снимането докато карате сърф. Бъдете уверени и при изкачването дори и на най-високите планински върхове - апаратът също така е ударо- и студоустойчив.

OLYMPUS TG-870 BLACKПерфектни селфи снимки

“Никога не е било токова лесно да правиш разкошни селфи снимки, докато се забавляваш с приятелите си!”
Където и да се намирате, можете да заснемете себе си във вълнуващ момент, благодарение на обръщащия се на 180° LCD екран с висока резолюция и с помощта на режима Автопортрет и на изнесения отпред Face бутон за бърз достъп.

Лесна употреба с една ръка

“Удивително е колко добре се случват нещата, благодарение на sports holder калъфа. Трябва ми само една ръка, за да натискам спусъка, а с другата съм свободен да се движа.”
Перфектен за всяко приключение. Този калъф със специално окачване може да прикачи TG-870 към раницата Ви или към колана, с което да Ви осигури свободата да се движите и да снимате само с една ръка.

OLYMPUS TG-870 BLACKИзправя се срещу стихиите.

Искате ли да имате перфектния апарат, който да издържа на всички изпитания заедно с Вас? Надеждната и здрава конструкция и умната система от уплътнения запазват TG-870 дори и в екстремни ситуации. Удароустойчив при изпускане от височина до 2.1m, водозащитен до дълбочина от 15m, издържащ на тежест до 100kg и на студ до –10°C, както и прахозащитен - това е Вашият партньор за всички приключения.

Надскача границите!

TG-870 Ви дава абсолютния максимум откъм оптични технологии: компактно тяло с ултраширокоъгълен обектив (от забележителните 21mm). Можете да записвате и видео на 90° и в съотношение 16:9. Стабилизацията в обектива ще Ви гарантира винаги резки и чисти кадри от всякакъв ъгъл.

OLYMPUS TG-870 BLACKВинаги на линия. Поствайте екшъна на момента.

Толкова е лесно да държиш приятелите си информирани за своите приключения. TG-870 е с вграден Wi-Fi и можете да правите снимки, управлявайки го дистанционно от смартфона си, а след това да качвате заснетото в социалната мрежа, ползвайки безплатната апликация OLYMPUS Image Share. Можете също да добавяте и GPS данни към снимките, благодарение на безплатната апликация OLYMPUS Image Track (също безплатна).

За още по-свежи видеоклипове.

Направете собствен свеж филм! TG-870 има нов режим Sportcam, който Ви позволява гладък запис (таймлапс или slow motion) със 60р в типичен кинематографски стил, а опцията за заключвaне на фокуса (AF Lock) Ви дава свободата да фокусирате уверено върху предния или задния фон.Save
We can't offer you this product at the moment. - View other similar products

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

24 май (петък) ще бъде почивен ден за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 23.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 27.05. (понеделник).

На 25 май (събота) работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време