Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

Angelbird

CAMERA-SPECIFIC MEDIA FOR CREATIVE PRODUCTION

СВОБОДА НА ИЗРАЗЯВАНЕ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ

Водени от стремежа към индивидуално изразяване и инстинкт за иновации, ние разчитаме на нашия технически опит, за да създадем специфични продуктите за запис и съхранение, за да увеличим максимално потенциала на вашата техника. Творческото изразяване се случва за миг и нашето желание е да уловим тези моменти в най-възвишената им форма. Като компания изискваме повече от себе си и се ангажираме да подкрепяме креативността на нашите клиенти по възможно най-ефективния и личен начин.

Продуктите за запис и съхранение на данни на Angelbird са подчинени на целта да осигурят максимална бързина, надеждност и разгръщане на потенциала на устройствата, с които се използват.

Независимо дали става дума за спасяване на ценни данни или оптимизиране на скоростта на запис и четене, Angelbird се стреми да предостави перфектното решение.

Ние сме Angelbird.

AtomX
Big Files Fast Transfer
Big Files Fast Transfer

CFexpress 2.0 Type B

Направи безпроблемни кадри с до 12К резолюция с възможно най-високата скорост на запис.

Следващо поколение памет карти, които имат скорости на четене и запис надхвърлящи минималните изисквания на всяка съвремена камера на пазара. CFexpress е де факто технология на бъдещето.

Виж повече

CFast 2.0

Карта с голям капацитет за продължително заснемане и обширен RAW видеозапис.

CFast е изборът на водещи производители и професионалисти в бранша поради своята мобилност и големи възможности, които дават безупречни резултати дори при взискателни и продължителни ситуации на снимане.

Виж повече
Big Files Fast Transfer
Big Files Fast Transfer

SDXC Memory Cards

Бързи, надеждни и универсални. Съвместими за запис на снимки и видео.

Нашите високоефективни SDXC UHS-II V60 и V90 карти са проектирани с взискателни детайли за скорост, производителност и надеждност с различни приложения, вариращи от DSLR и кинокамери до дронове и екшън камери.

Виж повече

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

24 май (петък) ще бъде почивен ден за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 23.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 27.05. (понеделник).

На 25 май (събота) работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време