Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

Angelbird

CAMERA-SPECIFIC MEDIA FOR CREATIVE PRODUCTION

СВОБОДА НА ИЗРАЗЯВАНЕ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ

Водени от стремежа към индивидуално изразяване и инстинкт за иновации, ние разчитаме на нашия технически опит, за да създадем специфични продуктите за запис и съхранение, за да увеличим максимално потенциала на вашата техника. Творческото изразяване се случва за миг и нашето желание е да уловим тези моменти в най-възвишената им форма. Като компания изискваме повече от себе си и се ангажираме да подкрепяме креативността на нашите клиенти по възможно най-ефективния и личен начин.

Продуктите за запис и съхранение на данни на Angelbird са подчинени на целта да осигурят максимална бързина, надеждност и разгръщане на потенциала на устройствата, с които се използват.

Независимо дали става дума за спасяване на ценни данни или оптимизиране на скоростта на запис и четене, Angelbird се стреми да предостави перфектното решение.

Ние сме Angelbird.

AtomX
Big Files Fast Transfer
Big Files Fast Transfer

CFexpress 2.0 Type B

Направи безпроблемни кадри с до 12К резолюция с възможно най-високата скорост на запис.

Следващо поколение памет карти, които имат скорости на четене и запис надхвърлящи минималните изисквания на всяка съвремена камера на пазара. CFexpress е де факто технология на бъдещето.

Виж повече

CFast 2.0

Карта с голям капацитет за продължително заснемане и обширен RAW видеозапис.

CFast е изборът на водещи производители и професионалисти в бранша поради своята мобилност и големи възможности, които дават безупречни резултати дори при взискателни и продължителни ситуации на снимане.

Виж повече
Big Files Fast Transfer
Big Files Fast Transfer

SDXC Memory Cards

Бързи, надеждни и универсални. Съвместими за запис на снимки и видео.

Нашите високоефективни SDXC UHS-II V60 и V90 карти са проектирани с взискателни детайли за скорост, производителност и надеждност с различни приложения, вариращи от DSLR и кинокамери до дронове и екшън камери.

Виж повече

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

във връзка с предстоящия празник и промяната в работния график на куриерските фирми, поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин и принт център след 14:30 часа на 21.09. (четвъртък), ще бъдат обработени и изпратени на 25 и 26.09. (понеделник и вторник).

На 22 и 23.09. (петък и събота) магазини ФотоСинтезис в София и Варна ще работят с обичайното си работно време

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време