Фотоапарат Sony RX10 III

Embrace Fashion Life

Newsletter

цифров фотоапарат Sony RX10 III
Code:100011102

Sony RX10 III
RX10 III RX10 III RX10 III RX10 III RX10 III
Price: 2 799,00 лв.
Pay: 2 399,00 лв.
You save: 400,00 лв.

DescriptionВече нищо не е извън обсега ви

С голям диапазон на мащабиране до 600 mm1, ефективен сензор за изображения тип 1.0, обектив с голяма апертура и още много е изключително удобно да правите по-въздействащи снимки и филми от всяка една перспектива.

Неограничено творческо изразяване

Мащабиране с голяма апертура и увеличение подпомага творческото изразяване
Вариообективът с F2,4 – 4 оптично 25x мащабиране с голяма апертура 24 – 600mm, съчетан с подреден сензор CMOS тип 1.0 карат обектите да са красиво отличени дори от изключително близък план. Засиленото приближение, шеметната скорост и пълната безшумност предоставят един нов тип снимане.

Снимайте с помощта на 24 – 600 mm F2,4 – 4 до нови висоти

Повече зашеметяващи изображения в по-широк диапазон
Вариообективът 24 – 600 mm F2,4 – 4 25x покрива диапазон от обширни изгледи до изключително близък план и разграничава обектите от околната среда с красиво боке.
 


Снимайте по-резки близки планове за по-зашеметяващ ефект
Невероятно макро снимане дори при много малко разстояние
RX10 III ви позволява да снимате обект дори на разстояние от 3 cm (широкоъгълен край) или 72 cm (телефотографски край).

Елементите на по-забележителната обработка на изображения

Превъзходна рязкост на изображенията в целия диапазон на мащабиране
Осем елемента от ED стъкло, включително два ED асферични и един Super ED елемент от стъкло, правят единицата обектив с голяма апертура възможно най-компактна и създават невероятно качество на изображението до ултрателефотографски диапазон.

Дизайн с твърд обектив оптимизира качеството на изображения
Дизайнът с твърд обектив поддържа високата резолюция от центъра към краищата на изображенията, защото позициите на обектива и равнината на изобразяване са прецизно регулирани да се възползват максимално от предимството на превъзходния сензор.

Повече стабилност, по-малко трептене

Оптичен SteadyShot TM, еквивалентен на 4,5-стъпки по-бърз затвор
Стабилизацията на изображения компенсира трептенето на фотоапарата при снимане от ръка в ултрателефотографски обхват или при приглушена светлина. В противен случай подобни стабилни изображения и филми са възможни само с по-високи скорости на затвора.

Подреден сензор CMOS тип 1.0

Отлично качество на изображението и ефективност на обработката
Технологията с подсветка оптимизира капацитета за събиране на светлина на свръхчувствителния сензор, а подобряващата ефективността подредена структура на веригите намалява времето за обработка.

Изключително високоскоростно изчитане
Невероятна скорост
Използването на подредена структура на веригите в сензора и добавен DRAM чип повишават скоростта на обработка за бързо, ефективно изчитане от Exmor RS® CMOS сензора, позволяващо снимане с 960 кад./сек и намален ефект на завъртане на затвора до 1/32 000 сек скорост на затвора.

Затвор против изкривяване за бързо и безшумно снимане

По-малко изкривяване дори при 1/32 000 сек скорост на затвора
Ефектът на завъртане на затвора е потиснат при 1/32 000 скорост на затвора за отчетливи, неизкривени снимки на бързи спортни действия (снимка 1: затвор против изкривяване, снимка 2: ефект на завъртане на затвора с обикновен завъртащ се затвор.)

Непрекъснато заснемане с намалено затъмняване

Показване дори на тъмнината с по-реална дълбочина и детайлност
Фотоапаратът разполага с ускорено изчитане на данни от 20-мегапикселово изображение, което дава възможност за непрекъснато заснемане с до 14 кад./сек с намалено затъмняване, за да можете да уловите с яснота важните моменти от действието.

Система за обработка на изобр. BIONZ X

Системата за обработка на изображенията BIONZ X обработва големи обеми данни от сензора и възпроизвежда текстурата и детайлите достоверно с минимално количество шум и дифракция.


Високопрецизни 4K филми с по-широк обхват

Качеството на пълното изчитане на пикселите и липса на комбиниране
С пълно изчитане на пикселите без комбинирането им прибл. 1,7 пъти повече данни от нужното за 4K се кондензират и след това се извеждат като 4K филм с невероятна разделителна способност.
 

Стремете се към по-професионални резултати

Усъвършенстваните функции подобряват работния поток
За професионално създаване на филми RX10 III поддържа Профил на картината, S-Gamut/S-Log2, чист HDMI извод, TC/UB, Управление на записа, Двоен запис, Маркер, Gamma Display Assist и подобрени "Зебра" функции
 


Ултрадраматичен свръхбавен каданс до ултрателефотография

Заснемайте повече кулминационни моменти
С ултрателефотографско покритие до 600 mm е фантастичен за записване в свръхбавен каданс на кулминационни моменти дори на обекти, които са леснодостъпни, като например атлети в действие.
 

Бърз интелигентен AF осъществява 0,09 сек високоскоростен AF

Бърза и прецизна реакция за улавяне на важните моменти
RX10 III използва бърз интелигентен AF с високоскоростно, точно откриване на обекта. Освен това обективът и неговият контролер са съчетани оптимално с цел подобряване на скоростта на реакция.

Интуитивна работа

RX10 III е проектиран за естествено управление при всички ситуации, когато настройвате пръстените на обектива, задържате фокуса, гледате през отличния XGA OLED Tru-Finder™, търсите по-добър захват и други.

Богатата гама аксесоари отговаря на всяка нужда

Професионалните опции откриват нови възможности.
Увеличете удоволствието от снимането още повече и придайте на фотографията си професионален вид с аксесоари, проектирани за фотоапаратите серия RX, включително нов мек кожен калъф за носене.
 
 

Save

Sony RX10 III

In Stock
Order it now, and we will send it today
Free Shipping
Price: 2 799,00 лв.
Pay: 2 399,00 лв.
You save: 400,00 лв.

Viewed products

Изчисти