фотоапарат Sony RX10 III

Код:100011102
Sony RX10 III
Sony RX10 III Sony RX10 III Sony RX10 III Sony RX10 III Sony RX10 III
  • 25х опт. зум (24-600mm екв.)f/2.4-4
  • 20MP (Exmor RS BSI CMOS Bayer RGB)
  • 1" тип сензор (13.2 х 8.8mm)
  • 4K (UHD)30p & Full HD/120p
  • 2 359 296т. (0.7x) OLED визьор
  • 3.0" LCD с 1 228 800т.
  • 14fps при 20MP
  • 1x SDXC/MS
  • 100-12800 ISO (64-25600)
Цена: 2 999,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Sony RX10 III е универсален цифров фотоапарат, отличаващ се с голям 20.1 MP Exmor RS® CMOS сензор тип 1, който позволява да се постигне висока степен на качество на изображението, със забележителна яснота, минимален шум и чувствителност от ISO 12800. Използването на подредена структура на веригите в сензора и добавен DRAM чип повишават скоростта на обработка за бързо, ефективно изчитане от Exmor RS® CMOS сензора, позволяващо снимане на забавен кадър с 960 fps, а комбинацията сензор и процесор BIONZ X, осигуряват бързо непрекъснато снимане с до 14 fps, запис на високопрецизни 4K филми с по-широк обхват.

RX10 III се характеризира и с 25x оптичен зум обектив Zeiss Vario-Sonnar, който обхваща впечатляващ диапазон на фокусно разстояние от 24-600 мм и използва оптична стабилизация на изображението SteadyShot, за да сведе до минимум ефекта от трептенето на фотоапарата, а максималния диапазон на диафрагмата f/2.4-4 позволява работа и в условия на слаба светлина. 

SONY DSC-RX10 III

Вече нищо не е извън обсега ви

С голям диапазон на мащабиране до 600 mm1, ефективен сензор за изображения тип 1.0, обектив с голяма апертура и още много е изключително удобно да правите по-въздействащи снимки и филми от всяка една перспектива.

Неограничено творческо изразяване

Мащабиране с голяма апертура и увеличение подпомага творческото изразяване
Вариообективът с F2,4 – 4 оптично 25x мащабиране с голяма апертура 24 – 600mm, съчетан с подреден сензор CMOS тип 1.0 карат обектите да са красиво отличени дори от изключително близък план. Засиленото приближение, шеметната скорост и пълната безшумност предоставят един нов тип снимане.

Снимайте с помощта на 24 – 600 mm F2,4 – 4 до нови висоти

Повече зашеметяващи изображения в по-широк диапазон
Вариообективът 24 – 600 mm F2,4 – 4 25x покрива диапазон от обширни изгледи до изключително близък план и разграничава обектите от околната среда с красиво боке.
 
SONY DSC-RX10 III

Снимайте по-резки близки планове за по-зашеметяващ ефект
Невероятно макро снимане дори при много малко разстояние
RX10 III ви позволява да снимате обект дори на разстояние от 3 cm (широкоъгълен край) или 72 cm (телефотографски край).

SONY DSC-RX10 IIIЕлементите на по-забележителната обработка на изображения

Превъзходна рязкост на изображенията в целия диапазон на мащабиране
Осем елемента от ED стъкло, включително два ED асферични и един Super ED елемент от стъкло, правят единицата обектив с голяма апертура възможно най-компактна и създават невероятно качество на изображението до ултрателефотографски диапазон.

Дизайн с твърд обектив оптимизира качеството на изображения
Дизайнът с твърд обектив поддържа високата резолюция от центъра към краищата на изображенията, защото позициите на обектива и равнината на изобразяване са прецизно регулирани да се възползват максимално от предимството на превъзходния сензор.

SONY DSC-RX10 IIIПовече стабилност, по-малко трептене

Оптичен SteadyShot TM, еквивалентен на 4,5-стъпки по-бърз затвор
Стабилизацията на изображения компенсира трептенето на фотоапарата при снимане от ръка в ултрателефотографски обхват или при приглушена светлина. В противен случай подобни стабилни изображения и филми са възможни само с по-високи скорости на затвора.

Подреден сензор CMOS тип 1.0

Отлично качество на изображението и ефективност на обработката
Технологията с подсветка оптимизира капацитета за събиране на светлина на свръхчувствителния сензор, а подобряващата ефективността подредена структура на веригите намалява времето за обработка.

SONY DSC-RX10 IIIИзключително високоскоростно изчитане
Невероятна скорост
Използването на подредена структура на веригите в сензора и добавен DRAM чип повишават скоростта на обработка за бързо, ефективно изчитане от Exmor RS® CMOS сензора, позволяващо снимане с 960 кад./сек и намален ефект на завъртане на затвора до 1/32 000 сек скорост на затвора.

Затвор против изкривяване за бързо и безшумно снимане

По-малко изкривяване дори при 1/32 000 сек скорост на затвора
Ефектът на завъртане на затвора е потиснат при 1/32 000 скорост на затвора за отчетливи, неизкривени снимки на бързи спортни действия (снимка 1: затвор против изкривяване, снимка 2: ефект на завъртане на затвора с обикновен завъртащ се затвор.)

SONY DSC-RX10 IIIНепрекъснато заснемане с намалено затъмняване

Показване дори на тъмнината с по-реална дълбочина и детайлност
Фотоапаратът разполага с ускорено изчитане на данни от 20-мегапикселово изображение, което дава възможност за непрекъснато заснемане с до 14 кад./сек с намалено затъмняване, за да можете да уловите с яснота важните моменти от действието.

Система за обработка на изобр. BIONZ X

Системата за обработка на изображенията BIONZ X обработва големи обеми данни от сензора и възпроизвежда текстурата и детайлите достоверно с минимално количество шум и дифракция.


Високопрецизни 4K филми с по-широк обхват

Качеството на пълното изчитане на пикселите и липса на комбиниране
С пълно изчитане на пикселите без комбинирането им прибл. 1,7 пъти повече данни от нужното за 4K се кондензират и след това се извеждат като 4K филм с невероятна разделителна способност.
 

Стремете се към по-професионални резултати

Усъвършенстваните функции подобряват работния поток
За професионално създаване на филми RX10 III поддържа Профил на картината, S-Gamut/S-Log2, чист HDMI извод, TC/UB, Управление на записа, Двоен запис, Маркер, Gamma Display Assist и подобрени "Зебра" функции
 
SONY DSC-RX10 III

Ултрадраматичен свръхбавен каданс до ултрателефотография

Заснемайте повече кулминационни моменти
С ултрателефотографско покритие до 600 mm е фантастичен за записване в свръхбавен каданс на кулминационни моменти дори на обекти, които са леснодостъпни, като например атлети в действие.
 

Бърз интелигентен AF осъществява 0,09 сек високоскоростен AF

Бърза и прецизна реакция за улавяне на важните моменти
RX10 III използва бърз интелигентен AF с високоскоростно, точно откриване на обекта. Освен това обективът и неговият контролер са съчетани оптимално с цел подобряване на скоростта на реакция.

Интуитивна работа

RX10 III е проектиран за естествено управление при всички ситуации, когато настройвате пръстените на обектива, задържате фокуса, гледате през отличния XGA OLED Tru-Finder™, търсите по-добър захват и други.

Богатата гама аксесоари отговаря на всяка нужда

Професионалните опции откриват нови възможности.
Увеличете удоволствието от снимането още повече и придайте на фотографията си професионален вид с аксесоари, проектирани за фотоапаратите серия RX, включително нов мек кожен калъф за носене.
 
SONY DSC-RX10 III 

Save

Съдържание на кутията

Sony Rx10 Iii

 Упътване за употребa
Сенник
Предна капачка за обектив
Ремък за врата
Захранващ кабел
Зарядно устройство Sony AC-UB10C
Li-Ion батерия Sony NP-FW50
Кабел- USB

Разгледани продукти

Изчисти