Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

фотоапарат за моментални снимки Polaroid I-2 + фото филм Polaroid i-Type Triple Pack цветен

Код:180230112
Polaroid I-2
фотоапарат за моментални снимки Polaroid I-2 + фото филм Polaroid i-Type Triple Pack цветен POLAROID I-TYPE COLOR FILM TRIPLE PACK Polaroid I-2 POLAROID I-TYPE COLOR FILM TRIPLE PACK Polaroid I-2
POLAROID I-TYPE COLOR FILM TRIPLE PACK Polaroid I-2 Polaroid I-2 Polaroid I-2 Polaroid I-2 Polaroid I-2 Polaroid I-2 Polaroid I-2 Polaroid I-2 Polaroid I-2 Polaroid I-2
  • Ръчен контрол на затвор и диафрагма
  • 6 режима на снимане
  • Автофокусен обектив с макс. диафрагма f/8
  • Дисплей на корпуса и визьора
  • Синхронизация с външна светкавица
  • Дълга и многократна експонация
  • 49 mm резба на обектива за филтри и аксесоари
  • Съвместим с филми Polaroid i-Type, 600 и SX-70
  • Polaroid App
Топ оферта
1 484,00 лв.
Цена: 1 389,00 лв.
Спестете: 95,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Фотоапаратът за моментални снимки Polaroid I-2 предлага нови възможности на любителите на този вид фотография - ръчни настройки на диафрагма и скорост на затвора, многократна и продължителна експонация, синхронизиране с външна светкавица и др.

Приложението Polaroid App позволява дистанционен контрол на всички параметри с ръчна настройка и може да задейства спусъка от разстояние, да се използва за настройка на самоснимачката, както и за ъпдейт на фърмера.

Polaroid I-2 има 6 режима за снимки. Фотоапаратът за моментни снимки е оборудван с автофокусен обектив, който осигурява най-резките изображения от Polaroid досега, а различните настройки на диафрагмата позволяват контрол върху дълбочината на фокуса. Автофокусната система разчита на LiDAR сензор за прецизно измерване на разстоянието.

Фотоапаратът за моментни снимки Polaroid I-2 е с елегантен корпус с качествена изработка, оборудван с дисплей, който показва избрания режим на снимане, скоростта на затвора и диафрагмата, състоянието на батерията, броят оставащи кадри и други данни. Визьорът показва същата информация плюс такава за настройките на фокуса, светкавицата, експонацията, връзката с Polaroid приложението и други. На разположение е стандартна 1/4"-20 резба за монтаж на камерата на статив.

Диапазонът на скоростта на затвора на Polaroid I-2 варира от 30 до 1/250 секунди, а в режим Bulb максималната продължителност на експонацията е 99 часа. Обективът има максимална диафрагма f/8 и може да бъде настроен на f/11, 16, 22, 32, 45 и 64. Зрителният ъгъл е 43° хоризонтално и 44° вертикално, а диапазонът на фокусиране е от 0.4 метра до безкрайност. Самоснимачката може да бъде настроена за изчакване на 3, 6, 9 и 12 сек.

Вградената светкавица има ефективен обхват до 2.5 метра при f/8, а моделът разполага и с 2.5mm жак за синхронизиране на външна светкавица.

Polaroid I-2 съвместим е с филми Polaroid i-Type, 600 и SX-70.

Размерите на новия фотоапарат Polaroid са 149.9 x 119.3 x 91.2 мм, а теглото (без филм) е 563 г.

Съдържание на кутията

фотоапарат за моментални снимки Polaroid I-2

Капачка за обектив
Калъф
Ремък
USB кабел

фото филм Polaroid i-Type Triple Pack цветен

Актуално

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време