Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

микрофон Sony ECM-W3

Код:104090349
SONY ECM-W3
SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3
SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3 SONY ECM-W3
  • Безжична микрофонна система за интервюта, видео, стрийминг
  • Съвместима с фотоапарати Sony с Multi Interface чехъл за аксесоари
  • 2-канален приемник с MI Shoe
  • 2 предавателя с вградени микрофони
  • Шумопотискане, Low-Cut филтър
  • До 6 часа работа на бетериите
  • Кейс зарядно
  • 3,5 mm TRS и USB-C портове
  • LED индикатори
  • Ветробрани
  • Обхват:150м
Цена: 999,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Sony ECM-W3 е компактна безжична микрофонна система с два предавателя с вградени микрофони и един приемник. Подходяща за интервюта, видео и стрийминг, системата е съвместима с фотоапарати Sony с Multi Interface чехъл за аксесоари.

Системата Sony ECM-W3 поддържа запис както на аналогови, така и на цифрови аудио сигнали както в смесени, така и в отделни канали за максимална гъвкавост при постпродукция. Приемникът е ултракомпактен и има 3,5 mm TRS и USB-C изходни портове. 

Устройствата комуникират помежду си чрез Bluetooth 5.3 от разстояние до 150м. Кодекът Bluetooth LC3plus осигурява ниска консумация на енергия и ниска латентност, като същевременно поддържа високо качество на звука.

Двуканалният приемник чрез MI Shoe може безжично да се свързва, зарежда и предава аудио към съвместими фотоапарати Sony.

Предавателите са с вградени цифрови MEMS микрофони с високо съотношение сигнал/шум за улавяне на чист звук с нисък шум. Можете да елиминирате изкривяването като използвате вградените noise cut и low-cut филтри. Те използват цифрова обработка на сигнала, за да премахнат смущенията и намаляват нежеланите нискочестотни шумове като вятър, климатични системи и вибрации.

Всеки компонент в Sony ECM-W3 разполага с вградена литиево-йонна батерия като предавателите могат да работят до шест часа при пълно зареждане. 

LED индикаторите дават информация за състоянието на комуникацията между компонентите и нивата на батерията. Приемникът и предавателите са устойчиви на влага и прах за снимане на открито, а включените ветробрани намаляват шума от вятъра.

Съдържание на кутията

Sony Ecm-W3

2 x Предавател
Приемник
Капаче за MI Shoe
Кейс за зареждане
2 x Ветробран
Калъф

Разгледани продукти

Изчисти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време