калибратор Datacolor SpyderX Photo Kit

Код:132020034
Ново!
DATACOLOR SPYDER PHOTO KIT
DATACOLOR SPYDER PHOTO KIT DATACOLOR SPYDER PHOTO KIT DATACOLOR SPYDER PHOTO KIT
  • Калибратор SpyderX Elite за прецизни и точни цветове на вашия монитор
  • Аксесоар Spyder Cube за правилна екпонация и баланс на бялото
  • Цветна карта Spyder Checkr 24 за ефективно балансиране на цветовете
  • Метален куфар
Топ оферта
Цена: 930,00 лв.
Плати: 465,00 лв.
Спестете: 465,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 50 лв.

Описание

Datacolor SpyderX Photo Kit е комплект, който съдържа три инструмента за постигане на точни цветове, детайл и дълбочина на изображенията от процеса на заснемане до пост продукцията.

SpyderX Photo Kit включва калибратор за монитор SpyderX Elite, Spyder Cube за баланс на бялото и Spyder Checkr 24 за калибриране цветовете на камерата.

Калибратор Datacolor SpyderX Elite

SpyderX Elite от Datacolor е решение за калибриране, с помощта на което постигате  бърза и прецизна настройка. Колориметърът работи със софтуера SpyderX за осигуряване на контрол и управление на калибрирането на вашия монитор като фина настройка на цвета, яркостта и контраста. SpyderX Elite е оборудван със сензор за измерване на светлинните условия и може автоматично да калибрира вашия монитор спрямо околната светлина.

Също така разполагате с неограничен набор от опции и предварително зададени настройки за калибриране в зависимост от конкретното приложение, за което се използва мониторът, включително снимки, видео, предпечат или научни цели. Тези настройки за калибриране ви позволяват бързо да направите необходимите промени и да работите с различни комбинации от гама, бяла точка и яркост.

В допълнение към компютърните монитори, SpyderX Elite е съвместим и с цифрови проектори, подходящ е за приложения за видео и кино и може да се използва за настройване на няколко монитора или конфигурация от монитори.

Аксесоар Datacolor Spyder Cube

Инструментът Datacolor Spyder Cube е кубче с размер на страната 3.8 см, който ви позволява лесно да коригирате цветната температура, както и екпонацията, яркостта и сенките във вашите изображения. Spyder Cube е спектрално неутрален триизмерен инструмент, който е достатъчно малък за да се побере в джоба или чантата на камерата и чрез който имате възможност да регулирате в движение по време на снимки или при постпродукция.

Поставете Spyder Cube при светлинните условията, при които ще снимате. Ориентирайте инструмента с черното лице надолу и сочещо към вас, а двете разделени бяло/сиви лица да са напълно видими. Направете снимка на кубът и вижте каква информация и измервания е направил:

1. Хромираното топче измерва отблясъците
2. Бялото лице определя ярките зони
3. Сивото лице измерва цветната температура и средните тонове
4. Черното лице определя сенките спрямо Black Trap
5. Black Trap определя абсолютното черно

Цветна карта Spyder Checkr 24

Независимо дали сте фотограф или видеограф, можете да използвате цветната карта Datacolor Spyder Checkr 24 за ефективно балансиране на цветовете. Продуктът разполага с 24 наситени цвята, 2 тона на кожата, 6 цвята сиво и голям еталон с 18% сиво.

Spyder Checkr 24 дава възможност за настройка на баланса на бялото и експонацията както в камерата така и при пост обработката. 

Съдържание на кутията

Datacolor Spyderx Photo Kit

Калибратор Datacolor SpyderX Elite
Аксесоар Datacolor Spyder Cube
Цветна карта Datacolor SpyderCHECKR 24 
Метален куфар

Datacolor SpyderX Photo Kit

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 930,00 лв.
Плати: 465,00 лв.
Спестете: 465,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти

Промяна в работното време за 22.09.

Уважаеми клиенти,

22.09. (вторник) е почивен ден за магазини ФотоСинтезис в София и Варна.

Поръчките, получени чрез нашия онлайн магазин след 15:30 часа на 21.09. (понеделник), ще бъдат обработени на 23.09. (сряда).

Екипът на ФотоСинтезис пожелава весел празник на всички!
22.09. - почивен ден