Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

аудио рекордер Zoom H8

Код:131010074
ZOOM H8 AUDIO RECORDER
ZOOM H8 AUDIO RECORDER ZOOM H8 AUDIO RECORDER ZOOM H8 AUDIO RECORDER ZOOM H8 AUDIO RECORDER
ZOOM H8 AUDIO RECORDER ZOOM H8 AUDIO RECORDER ZOOM H8 AUDIO RECORDER ZOOM H8 AUDIO RECORDER
  • Мобилен аудио рекордер за подкаст, музика и запис на терен
  • Mодулна микрофоонна система със сменяеми капсули
  • Включена микрофонна капсула XYH-6
  • Запис до 12 канала едновременно
  • 4 XLR входа / 2 комбинирани конектора XLR/TRS
  • Phantom мощност за четирите основни XLR входа: 12/24/48V
  • Контролни копчета за усилване
  • LCD дисплей
  • SD/SDHC/SDXC карти до 512GB
  • Над 20 часа работа с 4 АА батерии
949,00 лв.
Цена: 679,00 лв.
Спестете: 270,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Zoom H8 е аудио рекордер за подкаст, музикални продукции и записи на терен, който може да записва до 12 канала едновременно, разполага с модулна микрофонна система със сменяеми капсули и интерфейс, управляван от сензорен екран.

H8 събира впечатляващ набор от функции в лек корпус, който е повече от готов да отговори на разнообразните нужди на подкастъри, музиканти, дизайнери на звук и създатели на съдържание. Пакетните софтуерни програми Cubase LE и WaveLab Cast ви дават необходимите инструменти за редактиране, прецизиране, експортиране и споделяне на вашите проекти.

Приложения

Работата със Zoom H8 е изключително интуитивна и удобна за потребителя благодарение на 2.4-инчовия цветен LCD сензорен екран и трите режима, задвижвани от приложения, оптимизирани за работа при запис на терен, музика и подкаст.

Field App

Създадено за записи на терен, звуков дизайн, конференции и други, приложението Field ви дава незабавен достъп до нивата на всеки канал, така че можете да сте сигурни, че записите ви никога няма да се изрежат. Приложението също така ви позволява лесно и бързо да коригирате ключови настройки като lo-cut филтъра, компресия, лимитиране, намаляване на шума и други.

Music App

Приложението за Музика ви дава възможност да записвате до 10 трака едновременно, да настройвате, смесвате и редактирате записите си, а също така ви осигурява лесен достъп до настройки като ниво на звука, фейдъри и др. Свържете Zoom's Guitar Lab и използвайте неограничените възможности за ефекти на софтуера.

Podcast App

С четири входа за микрофон и 2 канала за звукови подложки,Podcast App прави записването на вашият подкаст изключително лесно. Може да изберете от 13те висококачствени звука или да използвате ваш, който да заредите от SD карта. 

X/Y Микрофонна капсула

Zoom H8 идва в комплект с микрофона Zoom XYH-6. Тази капсула разполага с два еднопосочни микрофона, които са чувствителни към сигнали, идващи отпред и по-малко към сигнали, идващи отстрани и отзад. Разположените в X/Y конфигурация микрофони с регулируем ъгъл между 90 и 120 градуса са идеални за стерео записи в студио или на открито, изпълнение на живо, репетиции и  подкасти.

Zoom Mic Capsules & Zoom Capsule System 2.0

Със системата Zoom Mic лесно можете да сменяте капсулата, за да сте сигурни, че винаги използвате правилния микрофон според спецификата на работата ви.

Системата Zoom Capsule 2.0 осигурява нови възможности за запис чрез добавяне на новото поколение капсули (продават се отделно) :

XAH-8 - XY/AB микрофон, който осигурява кристален стерео звук чрез двата кондензаторни микрофона. Завъртете капсулите от стегнат X/Y шаблон до широк AB модел, за да подобрите стерео изображението на вашите записи.

VRH-8Ambisonic микрофон, който използва четири кондензаторни микрофона за постигане на 360 аудио и разполага с вграден акселерометър, за да гарантира, че капсулата винаги е в най-добрата позиция.

EXH-8 - Капсула с допълнителни 4 XLR входа, всеки от които е със специално копче за контрол на силата на звука.


Дистанционно управление

Чрез допълнителен Bluetooth адаптер BTA-1 (закупува се отделно) си осигурявате безжичен контрол. Необходимо е само да поставите аксесоара BTA-1 в аудио рекордер Zoom H8 и да свържете вашето iOS мобилно устройство, за да може да наблюдавате нивата на звука, да натискате REC, PLAY и STOP.

Основни характеристики

Входове и Изходи 

Zoom H8 предлага 4 XLR входа със специални превключватели и контрол на усилването. 2 допълнителни комбинирани XLR/TRS конектора с Hi-Z превключватели ви позволяват да записвате входящ сигнал, микрофони или директно да записвате електрически китари и басове. За да може да наблюдавате вашите записи, рекордерът има и изход за слушалки и линеен стерео изход, който ви позволява да свържете директно вашата камера.

Многоканален аудио интерфейс

H8 е USB аудио интерфейс. Свържете се чрез USB към вашия компютър, Mac, iPad или таблет, за да си осигурите до 12 канала за едновременно записване.

Време за запис и формат на файла

H8 се захранва чрез 4 АА батерии (включени в комплекта) или чрез AC адаптер AD-17 (предлага се отделно). Алкалните батерии поддържат H8 да работи за повече от 20 часа непрекъснат запис, а когато използвате H8 в режим на стерео USB аудио интерфейс, е възможно USB захранване.

H8 записва .WAV и .MP3 файлове във всеки от следните формати:

Steinberg's Cubase LE & WaveLab Cast Software

Zoom H8 се предлага с безплатен лиценз за изтегляне за Cubase LE и софтуера WaveLab Cast на Steinberg. За повече информация посетете сайта на произвдителя.

Съдържание на кутията

Zoom H8

Mикрофонна капсула XYH-6
4 x AA Батерии

Zoom H8

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим на 29.04.2024
Безплатна доставка
949,00 лв.
Цена: 679,00 лв.
Спестете: 270,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време