Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

бинокъл Nikon Monarch HG 10x42

Код:130010136
NIKON MONARCH HG 10X42
Nikon Monarch HG 10x42 NIKON MONARCH HG 10X42 NIKON MONARCH HG 10X42 NIKON MONARCH HG 10X42
  • Широк ъгъл на виждане от 62°
  • Висококачествено Extra-Low Dispersion (ED) еко стъкло
  • Многослойно покритие на всички лещи и призми
  • Фазова корекция и диелектрично покритие на призмата за максимална пропускливост и контраст
  • Коригирана дисторсия в краищата
  • Магнезиев корпус
  • Водоустойчив до 5 м за до 10 мин.
  • Заключване на диоптричната корекция
  • Монтаж за статив
  • Вградени капачета за обективите
Цена: 2 099,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Описание

Nikon Monarch HG 10x42 е върхов модел от флагманската серия бинокли Nikon Monarch. Моделът е носител на германската награда за качество и дизайн Red Dot Award. 

Nikon Monarch HG 10x42 предлага мощно 10-кратно увеличение в лек и здрав корпус от магнезиева сплав и отлични оптични характеристики с острота от край до край благодарение на обектив със система за изравняване на полето и стъкло с изключително ниска дисперсия (ED).

Този бинокъл осигурява изключителна детайлност и контраст на изображението, благодарение на диелектричното високоотражателно многослойно покритие на призмата, което осигурява до 92% или по-висока пропускливост на светлината и гарантира впечатляваща яркост и естествено възпроизвеждане на цветовете.

В добавка, Nikon Monarch HG 10x42 е водоустойчив и защитен от вътрешно замъгляване, за да може да бъде използван удачно и в най-неблагоприятните условия.

ОТЛИЧНИ ОПТИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Широкото зрително поле позволява бързо обхващане на целия пейзаж, а обективът със система за изравняване на полето осигурява ясна и отчетлива видимост дори в краищата на изображението като коригира обичайните изкривявания. Стъклото с изключително ниска дисперсия (ED) коригира хроматичната аберация, като представя изображенията с отличен контраст и с висока резолюция за естествено възпроизвеждане на цветове. Всички обективи и призми са с висококачествено многослойно покритие за по-висока пропускливост на светлината, а покривната призма е с диелектрично високоотражателно многослойно покритие, за да подобри отражението на светлината. Така се осигурява изключително впечатляваща видимост с до 92% или по-висока пропускливост на светлината.

ВОДОУСТОЙЧИВ

Отпуснете се и се наслаждавайте на хобито си при всякакви метеорологични условия, защото пълният с азот корпус осигурява впечатляваща водоустойчивост на дълбочина до 5 м в продължение на 10 минути. Замъгляването на оптичната система отвътре е избегнато дори в среда с ниско налягане до надморска височина от 5000 м, за да виждате винаги абсолютно ясно нещата, които ви вълнуват.

ЛЕК И ИЗДРЪЖЛИВ КОРПУС

Корпусът на Nikon Monarch HG 10x42 от магнезиева сплав не само изглежда добре, но е компактен и лек. Той е изключително издръжлив, а устойчивият на надраскване обектив осигурява на бинокъла дълъг живот с ясна видимост и безпроблемно използване.

ИДЕАЛНА ВИДИМОСТ

Дългото очно разстояние осигурява ясно зрително поле дори ако носите очила, а въртящите и плъзгащите се гумени наочници улесняват при насочване на погледа в правилната посока. Системата за заключване на пръстена за диоптрична корекция предотвратява случайното завъртане, за да имате перфектен баланс на зрението, след като веднъж вече сте направили корекции според индивидуалните си нужди. Разполагате и с диоптричен адаптер, който ви позволява да прикачите бинокъла на статив за повече удобство при продължително наблюдение.

Разгледани продукти

Изчисти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време