Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

книга Първи Дубъл -Любомир Дуцолов – LUBA6KY

Код:135010037
????? ????? - ??????? ???????
????? ????? - ??????? ??????? ????? ????? - ??????? ??????? ????? ????? - ??????? ??????? ????? ????? - ??????? ??????? ????? ????? - ??????? ???????
????? ????? - ??????? ??????? ????? ????? - ??????? ??????? ????? ????? - ??????? ???????
  • „Първи дубъл" е книга за хора, които искат да творят. За хора, които искат да изразят мислите си чрез кадри.
  • „Първи дубъл" е комбинация от теоретично и практическо познание.
  • „Първи дубъл" е житейски опит, изпълнен с много загуби и малко, но сладки победи.
  • Автор: Любомир Дуцолов – LUBA6KY
  • ISBN 978-619-90967-7-2
  • Страници 516, от които 8 цветни
  • Година на издаване 2020
  • Корици меки
  • Размер А5
Цена: 19,90 лв.

Добави в любими

Описание

Зад всяко хубаво видео или филм стои човек, който е изучил това изкуство, който е отделил голяма част от живота си, за да стане добър в този занаят. А занаят не се учи – краде се. Така казва авторът на „Първи дубъл" Любашки. В своята книга той разнищва целия процес по създаване на едно видео, а и не само.

Ако решиш да станеш оператор, тази книга е за теб. Ако решиш да станеш режисьор, тази книга е за теб. Дори да си рекламист в агенция или влогър в интернет, тази книга пак ще ти даде познания, които няма да намериш другаде. И всичко е събрано на едно място, за да ти спести време за важните неща.

За автора

Любомир Дуцолов – Любашки е режисьор, продуцент и сценарист. Той прави първите си стъпки в света на видео и кино продукциите още в гимназията. Създава реклами за различни компании като Gillette, Lenor, Ariel, Discovery, Фондация “За нашите деца” и други. Също така е лектор на различни събития и водещ на най-гледания подкаст за изкуство "Behind The Scenes Podcast".

Мнения за книгата

Ще подаря „Първи дубъл" на децата си! Това е книга за първите стъпки в света на киното, видеото и рекламите. Полезна, задълбочена, достъпна и най-важното – хубаво написана. Това е пътеводител за всеки, който носи „движещото се изображение" в кръвта си, който иска да се научи да измисля истории, да ги заснема и да ги монтира. Много точни съвети, базирани на личния опит на автора, богата информационна част, линкове към правилните адреси и обучителни клипове в интернет, хумор, самоирония, емоция – всичко това прави книгата изключително ценна! Чете се на един дъх и ще спести години лутане на читателите си – надявам се бъдещи мои колеги.

СТЕФАН КОМАНДАРЕВ – продуцент, режисьор и сценарист

Книга, от която отдавна имаше нужда. Любашки покрива подробно целия процес по създаването на видео или филмов продукт, като най-ценното е, че книгата едновременно е интересна и развлекателна, и същевременно дава инфо, което е супер полезно за всеки, който иска да стане професионалист в тази област.

НИКИ ИЛИЕВ – продуцент, режисьор и актьор

Книгата „Първи дубъл" не само ще ви подготви теоретично за спецификата на снимането с всички необходими елементи, но и неусетно ще ви въведе в тайните на погледа през обектив. Неоспорим майстор зад камерата, Любашки внимателно разкрива триковете на великата илюзия, превръщайки и самите вас във фокусници. В ръцете си държите хиляди думи, но едва след като ги прочетете, ще усвоите езика на камерата и сами ще се превърнете в разказвачи. Безценен опит, грижливо систематизиран и поднесен достъпно и с усет към всеки детайл. Едновременно енциклопедичен наръчник и личен разказ за живота с камера. Не просто четете, а превръщайте всяка дума в образ, и сами ще заговорите на този вдъхновяващ език.

ДРАГО СИМЕОНОВ – журналист и водещ

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време