Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

книга Влез в студиото - първи стъпки. Иван Масларов - Джъмбо

Код:135010045
книга Влез в студиото - първи стъпки. Иван Масларов
книга Влез в студиото - първи стъпки. Иван Масларов книга Влез в студиото - първи стъпки. Иван Масларов книга Влез в студиото - първи стъпки. Иван Масларов
  • Книгата е плод на дългогодишния опит на автора в областта на студийната фотография и продажбата на осветление
  • Съдържанието е поднесено на достъпен език, без сложна терминология
  • В книгата ще намерите съвети как да рисувате с осветлението, какво е необходимо за оборудването на студио, как да работите удобно и безопасно в него и др.
  • Твърди корици, 295 страници
Цена: 49,00 лв.

Добави в любими

Описание

Книгата „Влез в студиото – първи стъпки“ е базирана на дългогодишния опит на автора Иван Масларов в областта на студийната фотография и продажбата на осветление. Съдържанието е поднесено на достъпен език, без сложна терминология и е насочено към фотографите, които искат да прекрачат вратата на фотостудиото и да снимат в него.

Може да прочетете за различните актуални типове осветление, за това как да боравите с него и най-вече как да накарате осветлението да рисува по начина, по който искате. Фотография буквално означава „светлопис“, а от фотографа зависи каква светлинна четка ще избере за своята творческа визия.

Съвети как да изберете помещението за бъдещото си студио, какво е необходимо, за да го оборудвате, да работите безопасно и комфортно. Ще откриете и някои основни познания за цвета и техниката с която снимате, как да работите със светломер, както и как рисуват най-разпространените аксесоари за контролиране на светлина.

Възможността да моделирате със светлина, ще ви донесе безброй приятни часове в студиото.

Цена: 49,00 лв.