Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

микрофон Rode Videomic NTG

Код:104090137
RODE VIDEOMIC NTG
RODE VIDEOMIC NTG RODE VIDEOMIC NTG RODE VIDEOMIC NTG RODE VIDEOMIC NTG RODE VIDEOMIC NTG
RODE VIDEOMIC NTG RODE VIDEOMIC NTG RODE VIDEOMIC NTG RODE VIDEOMIC NTG
  • Rode Videomic NTG e хибриден аналогов/ USB shotgun микрофон
  • Подходящ за видеографи, влогъри, озвучители и др.
  • Предназначен за използване с камери, мобилни устройства, компютри и аудио устройства
  • Метална конструкция
  • USB захранване
  • Широка съвместимост
  • Пълна USB функционалност
  • Удобен мониторинг
  • Презареждаема батерия с живот до 30 часа
  • Ръчно или автоматично включване/изключване
  • Ветробран
496,00 лв.
Цена: 429,00 лв.
Спестете: 67,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Микрофонът Rode Videomic NTG е хибриден аналогов/ USB shotgun микрофон подходящ за видеографи, влогъри, озвучители и др. Без значение дали ще бъде свързан с камера, смартфон или таблет,  Videomic NTG осигурява невероятно аудио навсякъде, където имате нужда.

Технология пренесена от NTG5
Тялото на VideoMic NTG се отличава с акустични отвори, а не с линейните прорези, които традиционно се използват в микрофоните тип "shotgun". Технологията с пръстеновидни отвори е пренесена от NTG5 на Rode, за да осигури кристален и естествен, неповлиян звук.

Насочен звук
VideoMic NTG използва суперкардиоиден полярен модел, за да се фокусира върху звука пред него, докато намаля задните и странични звуци. Неговата електроника с нисък шум и чувствителният кондензаторен елемент доставят по-детайлно аудио от стандартните вградени микрофоните при камерите и преносимите рекордери. Тъй като е още по-чувствителен от модела Videomic Pro +, той изисква по-малко усилване за постигане на еквивалентно ниво на сигнала.

Широка съвместимост на устройството
Просто свържете VideoMic NTG към вашата камера, преносим рекордер или мобилно устройство чрез включения TRRS кабел. Автоматичният 3.5 мм TRRS изход на VideoMic NTG автоматично превключва между TRS и TRRS, ако е необходимо, така че няма да се нуждаете от допълнителни преходници. 3.5-милиметровият жак е свързан в конфигурация с двойно моно, като гарантира, че микрофонният сигнал се изпраща идентично и на двата входни канала на вашето записващо устройство.

Пълна USB функционалност
Свържете VideoMic NTG с вашия компютър, смартфон или таблет чрез USB, за да го използвате като цифров USB микрофон за директен запис към любимия си софтуер. Вграденият аналогово-цифров преобразувател работи на 24-bit/48 kHz, за да осигури некомпресирано качество на звука с пълна разделителна способност.

Удобен мониторинг със слушалки
Когато използвате VideoMic NTG като USB микрофон, включете слушалките в неговия 3.5 мм изход за по-добър контрол. Регулирайте силата на звука на слушалките чрез бутона за усилване в долната част на микрофона.

-20 dB Pad и непрекъснато променливо усилване
За да позволи безпроблемна оптимизация на нивата на запис на всяко устройство, Videomic NTG поддържа непрекъснат променлив контрол на усилването и предупредителна светлинна индикация.

Bass Roll-Off и Treble Boost
Високочестотният филтър може да бъде настроен на 75 Hz или 150 Hz, за да отклонява нискочестотния шум от общи източници като климатици и трафик. Знаейки, че разбираемостта е от решаващо значение, Rode оборудва VideoMic NTG с избираем високочестотен усилвател, който повишава детайлността и яснотата при високите диапазони.

Избираем канал за безопасност
Когато нивата на източника станат неочаквано по-силни, рискувате да претоварите записа. Чрез натискане на бутона за специален защитен канал можете да настроите десния канал на микрофона да извежда с 20 dB по-нисък от левия канал. Това ви позволява едновременно да записвате защитен канал и основния сигнал към вашата камера.

Презареждаема батерия с живот до 30 часа
Литиево-йонната батерия предлага до 30 часа работно време и се зарежда през USB Type-C за около два часа. VideoMic NTG може да се зарежда, докато го използвате.

Ръчно или автоматично включване/изключване
Когато е свързан към микрофонния вход на съвместима камера, VideoMic NTG автоматично се включва или изключва в зависимост от наличието или липсата на захранване. Микрофонът се изключва при спиране на захранването или при изключване на камерата.

Ветробран
VideoMic NTG включва ветробран, за да сведе до минимум нежелания шум от лек бриз, вентилатори и климатици. За максимално намаляване на шума от вятъра във външна среда може да използвате ветробран като опционалния Rode WS-11.

Спецификации

Акустичен принцип: Pressure Gradient
Полярен модел: Суперкардиоиден
Честотен обхват: 20 Hz-20 kHz, 35 Hz-18 KHz
Изходен импеданс: 10 Ω
Максимален SPL: 120 dBSP
Чувствителност: -26 dBV/Pa at 1 kHz
Динамичен обхват: 105 dB A-Weighted
Еквивалентно ниво на шума (А-претеглен): 15 dBA
Индикация: 1xSingle LED (Power),1xSingle LED (Clip), 5xSingle LED (Status)
Захранване: USB
Батерия: Li-Ion, 350 mAh, 30 часа работа с едно зареждане
Изход: USB
Материал: Алуминий
Тегло: 94 г

Съдържание на кутията

Rode Videomic Ntg

Rode Videomic NTG хибриден аналогов/USB shotgun микрофон
SM7-R стойка за микрофон
Ветробран
SC10 3,5 мм TRRS кабел
USB Type-A към USB Type-C кабел

Rode Videomic NTG

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
496,00 лв.
Цена: 429,00 лв.
Спестете: 67,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти