Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

микрофон Rode NTG4+ (употребяван)

Код:195011112
Втора употреба
Rode NTG4+ (употребяван)
  • Употребяван продукт
  • Оставаща гаранция
  • Оригинална окомплектовка
  • Състояние: 10/10
  • S/N: CQ0024411
  • Разработен на основата на популярния и широко приет RØDE NTG2, NTG4 + разполага с изцяло нова кондензаторна капсула с нисък шум, висока чувствителност и вграден контрол на нивата чрез дигитални превключватели.
  • NTG4 + е първият микрофон, който разполага с вградена батерия, която осигурява 150 часа работа и удобството на USB зареждането
Топ оферта
Цена: 390,00 лв.

Добави в любими

Описание

NTG4+ се характеризира с подобрена капсула, която може да се монтира на телескопична дръжка (boompole), на ръчен грип или върху камерата.Микрофонът разполага със суперкардиоиден полярен модел с честотен диапазон от 20 до 20 kHz, чувствителност от -32 dB re 1 V/Pa, динамичен диапазон от 119 dB, съотношение сигнал/шум от 78 dB SPL и максимален SPL от 135 dB. Захранването може да бъде +48V фантомно или от вградената батерия.

NTG4+ е обирудван с бутон за захранване с LED индикатор, както и три цифрови бутона за превключване с LED индикатори. Първият бутон осигурява pad от -10 dB на входа на микрофона, за да позволи записването на силни звуци без clipping. Средният бутон включва 75 Hz високочестотен филтър (high pass filter), който е полезен за намаляване на ниските честоти и инфразвуковия тътен от климатичните/вентилационни системи на закрито или уличния трафик на открито. Третият бутон е High Frequency Boost, който помага за възстановяването на част от високочестотното съдържание, което често се губи, когато върху микрофона се постави ветробран. Допълнително предимство е, че високочестотният превключвател за усилване може да помогне за подобряване на разбираемостта на записаната реч, особено полезна за филмови и телевизионни продукции.

Вградената литиево-йонна батерия на Rode NTG4+ ви осигурява 150 часа работа като времето за зареждането ѝ с Micro USB кабел до пълен капацитет отнема 2 часа.

Спецификации

Акустичен принцип: Line Gradient
Полярен модел: Supercardioid
Честотен обхват: 20Hz - 20kHz
Изходен импеданс: 200Ω
Максимален SPL: 135dBSPL
Чувствителност: -32.0dB re 1 Volt/Pascal (25.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
Еквивалентно ниво на шума (А-претеглен): 16dBA
Захранване: Вградена Li-Ion батерия, +48V Фантомно захранване
Изход: 3-пинов XLR
Тегло: 176 гр

Съдържание на кутията

Rode Ntg4+ (Употребяван)

Оригинална окомплектовка и документация
USB кабел
Ветробран

Rode NTG4+ (употребяван)

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим утре
Безплатна доставка
Цена: 390,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти