Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

софтбокс Dynaphos 20301 софтбокс 50x70 см

Код:106050312
  • Софтбокс със средни размери
  • Байонет: Dynaphos/Bowens S
  • Възможност за поставяне на грид (решетка): Не
  • Дълбочина: 35 см
  • Рейки: 4 бр
  • Тегло: 0.800 кг
Цена: 74,00 лв.

Добави в любими

Описание

Софтбокс със средни размери. Подходящ е най-вече за портретна и предметна фотография. Когато е позициониран на съответното отстояние при осветяване на човешка фигура в цял ръст, дава сравнително остър рисунък.
Софтбоксът разполага с две дифузни повърхности, с възможност да се използва само вътрешната, само външната или двете заедно за постигане на съответния ефект. Ако е нужно, може да бъде използван и без дифузни повърхности с цел постигане на по-насочено и по-остро осветление.
Основата на софтбокса е солидно изработена от алуминиево-магнезиева сплав и позволява позициониране и фиксиране под различни ъгли.

Софтбоксът е предназначен за студийни светкавици Dynaphos Starter, Craftline, Expert, Speedster, Witstro, HD-600 и др. с байонетно съединение Dynaphos/Bowens S.
При закупуване на допълнителен адаптер (основа) може да се използва и със студийни светкавици Elinchrom, Broncolor, Visatec, Multiblitz, Hensel, Profoto, Paul C. Buff и др.
Със специален адаптер може да бъде използван с различни марки и модели ръчни светкавици от типа на Canon 600EX, SB-900, Metz, Dynaphos Thinklite, Godox Ving и др.

Разгледани продукти

Изчисти