Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

статив Manfrotto MVMXPRO500 монопод

Код:111030031
Manfrotto MVMXPRO500 монопод
Manfrotto MVMXPRO500 монопод Manfrotto MVMXPRO500 монопод Manfrotto MVMXPRO500 монопод Manfrotto MVMXPRO500 монопод
 • Manfrotto MVMXPRO500 е 4 секционен алуминиев видео монопод с професионална флуидна глава и флуидна основа с три крачета
 • Дава допълнителна опора при дълго снимане, както и промяна на ъгъла чрез флуидната основа
 • Главата(MVH500) е оборудвана със система за противотежест
 • Особеност на модела е, че хоризонталното въртене се прави през флудното краче, а не чрез главата, която няма собствен механизъм за панорамно движение
 • Издръжливост на тежест: 5 кг
 • Маса: 2.1 кг
 • Секции: 4
 • MAX височина: 200 см
 • MIN височина: 78 см
 • Материал: алуминий
 • Тип: Видео монопод
Цена: 639,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Описание

Моноподът Manfrotto MVMXPRO500 е компактен и лек 4 -секционен алуминиев модел oкомплектован с флуидната основа Manfrotto MVMXPROBASE, позволяваща изключително плавни и прецизни 3D движения, и професионалната флуидна глава(MVH500) със система за противотежест.

Моноподът е изключително лек, стабилен и лесен за транспортиране, благодарение на алуминиевата конструкция и компактните си размери. В сгънато положение достига дължина от 78см., а теглото му е 2.1 кг.

D-образните алуминиеви тръби в комбинация с Quick Power Lock (QPL) осигуряват максимална здравина и стабилност и удобна работа.

MVMXPRO500 използва система за противотежест на главата MVH500AH за управление на по-тежко оборудване, като фотоапарати със сменяеми обективи, с по-широка платформа за поддръжка на HDSLR. Главата е лека и компактна, но винаги можете да разчитате на нея да носи до впечатляващите 5 кг, съчетавайки здравина с преносимост. 

Плавните и прецизни движения, осигурени както от главата 500, така и от основата FLUIDTECH, правят този комплект предпочитан избор от повечето видеооператори. Камерата се монтира бързо благодарение на системата със странично заключване и е изключително сигурна и надеждна.

MVMXPRO500 има един Easy Link 3/8" конектор за поставяне на външен монитор или други аксесоари и се доставя с плочката Manfrotto 500PLONG.

Разгледани продукти

Изчисти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

24 май (петък) ще бъде почивен ден за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 23.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 27.05. (понеделник).

На 25 май (събота) работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време