Фотоапарат Nikon D7500

Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

фотоапарат Nikon D7500
Код:100030093

Nikon D7500
D7500 D7500 D7500 D7500
 • 20.9MP (CMOS Bayer RGB)
 • 1.5х кроп (23.5х15.6mm)DX
 • 4K UHD (3840x2160)30p
 • 51 точков Phase AF
 • Nikon F съвместимост
 • 8fps при 20.9MP
 • 1/8000s Mакс. скорост
 • 1/250s Х-скорост
 • 1x SD/SDHC/SDXC
 • 100-51200(50-1640000)ISO
Цена: 2 099,00 лв.
Плати: 1 899,00 лв.
Спестете: 200,00 лв.

Лизинг

Описание

 
 
Търсенето на идеалното изображение може да ви отведе навсякъде. Отидете там с мощния D7500, който разполага с бърза реакция и пълни възможности за свързване. Уловете красотата, която срещате, с най-доброто качество на изображението при формат DX, наследено от D500 на Nikon.

Дайте размах на амбициите си. Качество на изображението като на флагмана D500.

Тук. Или там. На тъмно или на светло. Открийте снимката на живота си близо до вас. 20,9-мегапикселов сензор с формат DX. EXPEED 5. 180 000-пикселов RGB сензор за измерване.
D7500 създава отчетливи изображения с висока разделителна способност и богато преливане на тоновете. Ще се наслаждавате на феноменално точното разпознаване на обекта и отличните резултати при снимане с високи стойности на ISO. Ще се възхищавате на качеството на получените 4K/UHD видео клипове. А вградената във фотоапарата система Picture Control ще ви позволи лесно да прилагате собствения си творчески стил, независимо дали снимате неподвижни изображения, или видео клипове.
 


Провокирайте нощта. Невероятна светлочувствителност.
Постигайте отлични резултати при слаба осветеност. С ISO 100 – 51 200 с възможност за разширяване до ISO 1 640 000 (еквивалент) D7500 не се страхува от тъмнината.
Бързият процесор за обработка на изображенията EXPEED 5 гарантира забележително качество на изображението в целия диапазон на ISO. Финият шум е драстично намален и дори изрязаните изображения, заснети при високи стойности на ISO, запазват качеството си. Настройката Hi 5 ви позволява да снимате с невероятната стойност от 1 640 000 на ISO (еквивалент) и да се възползвате максимално от наличната светлина.
 
Разкрийте детайлите. Феноменално разпознаване на обекта.
Заснемайте прецизни експозиции и динамични композиции. 180 000-пикселов RGB сензор за измерване и усъвършенствана система за разпознаване на сцени.
Комбинацията от 180 000-пикселовия RGB сензор за измерване и усъвършенстваната система за разпознаване на сцени гарантират, че ще направите снимката, която искате, дори когато сцената включва по-малки или бързодвижещи се обекти. За сцени с висок контраст новата функция за измерване с претегляне на светлите участъци ще даде приоритет на най-ярките елементи в кадъра, което ще ви помогне да избегнете преекспониране на светлите участъци в изображенията.

Запазете фокуса. Изключителна прецизност на АФ.

Каквото и да снимате, 51-точковата система за АФ ще проследява обекта, ще го улавя и ще го държи на фокус. Дори когато луната е единственият източник на светлина.
Системата за АФ разполага с 15 сензора от кръстосан тип в централната зона и е точна при всички стойности надолу, чак до впечатляващата -3 EV. Можете да правите снимки с ясни детайли през нощта, без да използвате допълнително осветление. Режимът „АФ с групирана зона“ осигурява подобрено откриване и проследяване на обекта при снимане на относително малки обекти, намиращи се в близост до силно контрастен или разсейващ фон.

Правете кино. 4K/UHD видео клипове.

Заснемайте филми с качество от следващо поколение. Записвайте всичко до най-малкия детайл с ултрависока разделителна способност и скорост до 30 кадъра в секунда.
Снимайте великолепни 4K/UHD 30p видео клипове или записвайте Full HD филми с кадрови честоти до 50p/60p. Фотоапаратът предлага чист HDMI изход: можете дори да извеждате некомпресирани HDMI изображения едновременно към външно устройство и SD картата с памет във фотоапарата. Можете да оптимизирате видео клипове за смарт устройства, като записвате във формати MP4 и AAC. А технологията на Nikon за електронно намаляване на вибрациите драстично минимизира ефектите от заклащането на фотоапарата при снимане на Full HD филми от ръка.
 

Уловете промените. Снимане на филми през интервал.

Превръщайте улични сцени и изгреви в драматични високоскоростни серии от снимки с вградения интервален таймер и функцията за снимане на филми през зададен интервал с 4K/UHD качество.
Създавайте лесно 4K/UHD и Full HD филми през интервал във фотоапарата. Функцията за омекотяване на експозицията ще намали нежеланите ефекти на трептене при снимане в режим на автоматична експозиция, като например режим с приоритет на диафрагмата.Завъртете изгледа под ъгъл. Накланящ се екран и контроли чрез докосване.
Приключенските снимки са навсякъде. Използвайте сензорните контроли на тънкия накланящ се дисплей, за да фокусирате и да снимате отгоре и от интригуващи ъгли.
8-сантиметровият (3,2-инчов) накланящ се дисплей ви дава възможност за управление на функциите за АФ и освобождаване на затвора с контроли чрез докосване при снимане в режим на преглед в реално време. А удобно разположените диск за управление и мултиселектор ви улесняват да сменяте настройките, докато снимате.

Моментът е ваш. Непрекъснато снимане с 8 кадъра/сек.

Открийте идеалната снимка дори ако е скрита в размазано движение. Заснемайте 50 NEF (RAW) или 100 JPEG изображения при една серия от снимки с висока скорост.
Никога не пропускайте най-важния момент от събитието. Снимайте с до 8 кадъра/сек приблиз. 50 кадъра в 14-битов компресиран формат RAW без загуби. Или заснемайте до 100 кадъра във формат Large JPEG Fine при една серия от снимки с висока скорост. Постоянното АФ/АЕ проследяване по време на непрекъснато снимане позволява да не се жертва прецизността за сметка на скоростта.

Бъдете верни на онова, което виждате. Оптичен визьор с висока разделителна способност.

Идеалното изображение, заснето без нищо излишно. С визьор с оптична пентапризма, който предлага приблизително 100% покритие на кадъра, това е възможно.
Оптичната система на визьора осигурява невероятно чист образ през обектива. Слънчевата светлина, отблясъците и външните движения са изолирани: получавате онова, което виждате. Ако използвате телефото обектив, визьорът ви позволява да заемете позиция на снимане, така че да можете да държите по-стабилно фотоапарата.

Споделете вълнението. SnapBridge.

Поддържайте постоянна връзка между фотоапарата и смарт устройството си с помощта на SnapBridge. Синхронизирайте снимките, докато ги правите. Използвайте смарт устройството си, за да снимате от разстояние.
SnapBridge на Nikon позволява постоянна връзка между D7500 и смарт устройството ви чрез технологията Bluetooth® low energy. Синхронизирайте снимките с устройството си, докато ги правите, без да се налага всеки път да установявате връзка между него и фотоапарата. Прехвърляйте ръчно филми по всяко време чрез вградената функция Wi-Fi® на фотоапарата. Свързването чрез SnapBridge ви дава възможност да използвате смарт устройството си също и за отдалечено снимане.
 

Save

Характеристики

ДИСПЛЕЙ
ВизьорОгледално-рефлексен визьор на нивото на окото с пентапризма
ВъзпроизвежданеВъзпроизвеждане в цял кадър или в миниатюри (4, 9 или 72 изображения или календар) с увеличаване при възпроизвеждане, изрязване при увеличено възпроизвеждане, възпроизвеждане на филми, слайдшоута на снимки и/или филми, показване на хистограма, показване на най-интересното, информация за снимката, показване на данни за местоположението, оценка на изображенията и автоматично завъртане
Светкавица
Компенсация на светкавицатаОт -3 до +1 EV на стъпки от 1/3 или 1/2 EV
Вградена светкавицаАвтоматичен, портрет, дете, близък план, нощен портрет, парти/закрито, портрет на домашен любимец, супер живо, поп, фото илюстрация, ефект фотоапарат играчка: автоматична светкавица с автоматично изскачане P, S, A, M, храна: ръчно изскачане с освобождаване чрез бутон
Работни параметри
Самоснимачка2 сек, 5 сек, 10 сек, 20 сек; от 1 до 9 експозиции на интервали от 0,5, 1, 2 или 3 сек
Памет и захранване
Дисплей8-сантиметров (3,2-инчов) диагонал; накланящ се сензорен TFT LCD дисплей с ъгъл на виждане приблиз. 170°, приблиз. 100% покритие на кадъра, ръчно управление на яркостта на дисплея и включване/изключване на дисплея, управлявано от сензор за око; приблиз. 922 000 точки, (VGA)
БатерияЕдна акумулаторна литиево-йонна батерия EN-EL15a
Размер и тегло
ТЕГЛОПриблиз. 720 г (1 фунт и 9,4 унции) с батерия и с карта с памет, но без капачката на тялото на фотоапарата; приблиз. 640 г (1 фунт и 6,6 унции; само тялото на фотоапарата)
Общи характеристики
ВидЦифров огледално-рефлексен фотоапарат
Bluetooth стандартиBluetooth спецификация версия 4.1; диапазон (линия на видимост): приблиз. 10 м (32 фута) без смущения; диапазонът може да се променя в зависимост от силата на сигнала и наличието или липсата на препятствия
Автоматично фокусиранеУсъвършенстван сензорен модул за автоматично фокусиране Nikon Multi-CAM 3500 II с TTL детектиране на фазата, фина настройка, 51 точки за фокусиране (включително 15 сензора от кръстосан тип, f/8, поддържан от 1 сензор) и лъч за подпомагане на АФ (приблиз. обхват 0,5 до 3 м/1 фут и 8 инча до 9 фута и 10 инча)
Активен D-LightingМожете да избирате между Автоматично, Свръхвисоко, Високо, Нормално, Ниско или Изключено
АудиовходСтерео мини жак (диаметър 3,5 мм; поддръжка на добавено захранване)
АудиоизходСтерео мини жак (диаметър 3,5 мм)
Байонет за монтиране на обективаБайонет F на Nikon (със свързване и контакти за АФ)
Видео - ИзмерванеTTL измерване на експозицията с помощта на главния сензор за изображения
Видео - Метод на измерванеМатрично, централно претеглено или измерване с претегляне на светлите участъци
Видео - Размер на кадъра (в пиксели) и кадрова честота3840 x 2160 (4K UHD): 30p (последователна развивка), 25p, 24p; 1920 x 1080: 60p, 50p, 30p, 25p, 24p; 1280 x 720: 60p, 50p. Действителните кадрови честоти за 60p, 50p, 30p, 25p и 24p са съответно 59,94, 50, 29,97, 25 и 23,976 кадъра/сек; високо качество е налично при всички размери на кадъра, нормално качество е налично при всички размери на кадъра с изключение на 3840 x 2160
Видео - ISO чувствителностРежим M: автоматична настройка на ISO чувствителността (ISO 100 до Hi 5) се предлага с избираемо горно ограничение; ръчен избор (ISO 100 до 51 200 на стъпки от 1/3 или 1/2 EV) с предлагани допълнителни опции, еквивалентни на приблиз. 0,3, 0,5, 0,7, 1, 2, 3, 4 или 5 EV (еквивалент на ISO 1 640 000) над ISO 51 200, режими P, S и A: автоматичен контрол на ISO чувствителността (ISO 100 до Hi 5) с горно ограничение, което може да се избира; режим „Нощна визия“ (ЕФЕКТ): автоматична настройка на ISO чувствителността (ISO 100 до Hi 5); други режими: автоматична настройка на ISO чувствителността (ISO 100 до 12 800)
Водещо числоПриблиз. 12/39, 12/39 при ръчна светкавица (м/фута, ISO 100, 20°C/68°F)
Гнездо за аксесоариГнездо за „горещо“ включване ISO 518 със синхронизация, контакти за данни и защитно заключване
Диапазон на детектиранеОт -3 до +19 EV (ISO 100, 20°C/68°F)
Диапазон на измерване (ISO 100, обектив f/1.4, 20 °C/68 °F)Матрично, централно претеглено или измерване с претегляне на светлите участъци: от 0 до 20 EV; точково измерване: от 2 до 20 EV
Диафрагма на обективаНезабавно връщане, с електронно управление
Диоптрична корекцияОт -2 до +1 м-1
Други опцииДобавяне на индексни знаци, снимане на филми през интервал, електронно намаляване на вибрациите
Ефективен зрителен ъгълNikon с формат DX; фокусното разстояние при формат 35 мм [135] е приблиз. 1,5 пъти по-голямо от това на обективи със зрителен ъгъл на формат FX
Ефективни пиксели20,9 милиона
Заключване на експозициятаОсветеността се заключва на установената стойност
Заключване на фокусаФокусът може да се заключи чрез натискане на спусъка наполовина (единичен АФ) или чрез натискане на бутона AE-L/AF-L
Захранващ адаптерЗахранващ адаптер EH-5c; изисква конектор за захранването EP-5B (предлага се отделно)
Зрителна точка18,5 мм (-1,0 м-1; от централната повърхност на лещата на окуляра на визьора)
Извод за синхронизацияАдаптер за извода за синхронизация AS-15 (предлага се отделно)
Измерване на ЕкспозициятаTTL измерване на експозицията с помощта на RGB сензор с приблиз. 180 000 пиксела
Индикатор за готовност на светкавицатаСвети, когато вградената или предлаганата като опция светкавица е напълно заредена; мига след задействане на светкавицата с пълна изходна мощност
Компенсация на експозициятаМоже да бъде регулирана от -5 до +5 EV на стъпки от 1/3 EV или 1/2 EV в режими P, S, A, М, СЦЕНА и ЕФЕКТИ
Конектор за свързване на експонометъраПроцесор
Максимална скорост за синхронизация на светкавицаX = 1/250 сек; синхронизира се със затвора при 1/320 сек или по-бавно (диапазонът на светкавицата намалява при скорости между 1/250 и 1/320 сек)
Метод на измерванеМатрично: 3D цветно матрично измерване III (обективи тип G, Е и D); цветно матрично измерване III (други обективи с процесор); централно претеглено: дава тегло приблизително 75% на информацията от кръг с диаметър 8 мм в центъра на кадъра. Диаметърът на кръга може да бъде променен на 6, 10 или 13 мм или теглото може да се базира на средната стойност на целия кадър (обективите без процесор използват 8-милиметров кръг); точково: измерва кръг с диаметър около 3,5 мм (около 2,5% от кадъра), центриран върху избраната точка за фокусиране (в централната точка за фокусиране, когато се използва обектив без процесор); измерване с претегляне на светлите участъци: налично при обективи тип G, E и D
Общ брой пиксели21,51 милиона
Отвор за статив1/4-инчово (ISO 1222)
Поддържани езициАнглийски, арабски, бенгалски, български, виетнамски, гръцки, датски, индонезийски, испански, италиански, китайски (опростен и традиционен), корейски, марати, немски, нидерландски, норвежки, персийски, полски, португалски (европейски и бразилски), румънски, руски, сръбски, тайски, тамилски, телугу, турски, украински, унгарски, фински, френски, хинди, чешки, шведски, японски
Покритие на кадъраЗона на изображението във визьора DX (24 x 16): приблиз. 100% хоризонтално и 100% вертикално; зона на изображението във визьора 1,3x (18 x 12): приблиз. 97% хоризонтално и 97% вертикално
Порт(ове) за аксесоариБезжични дистанционни управления: WR-1, WR-R10 (предлага се отделно). Кабел за дистанционно управление: MC-DC2 (предлага се отделно). GPS устройство: GP-1/GP-1A (предлага се отделно)
Прахопочистваща системаПочистване на сензора за изображения, еталонни данни за опцията „Изтриване на следи от прах от изображението“ (необходим е софтуер Capture NX-D)
Работна среда - Влажност85% или по-малко (без кондензация)
Работна среда - ТемператураТемпература: от 0 °C до +40 °C (от +32 °F до 104 °F)
Размер на изображението (в пиксели)Зона на изображението във визьора DX (24 x 16): (L) 5568 x 3712 (20,6 милиона), (M) 4176 x 2784 (11,6 милиона), (S) 2784 x 1856 (5,1 милиона); Зона на изображението във визьора 1,3x (18 x 12): (L) 4272 x 2848 (12,1 милиона), (M) 3200 x 2136 (6,8 милиона), (S) 2128 x 1424 (3 милиона); Снимки със зона на изображението във визьора DX, направени по време на запис на филм: (L) 5568 x 3128 (17,4 милиона), (M) 4176 x 2344 (9,7 милиона), (S) 2784 x 1560 (4,3 милиона); Снимки със зона на изображението във визьора 1,3x, направени по време на запис на филм: (L) 4272 x 2400 (10,2 милиона), (M) 3200 x 1800 (5,7 милиона), (S) 2128 x 1192 (2,5 милиона); Снимки, направени по време на запис на филм при размер на кадъра 3840 x 2160: 3840 x 2160 (8,2 милиона)
Размери (Ш х В х Д)Приблиз. 135,5 x 104 x 72,5 мм (5,4 x 4,1 x 2,9 инча)
РежимАвтоматични режими (автоматичен; автоматичен, изключена светкавица); сценични режими (портрет; пейзаж; дете; спорт; близък план; нощен портрет; нощен пейзаж; парти/закрито; плаж/сняг; залез; здрач/зори; портрет на домашен любимец; горяща свещ; цъфтеж; есенни цветове; храна); режими със специални ефекти (нощна визия; суперярко; поп; фото илюстрация; ефект фотоапарат играчка; ефект „миниатюра”; селективен цвят; силует; висок ключ; нисък ключ); режим с автоматична гъвкава програма (Р); автоматичен с приоритет на затвора (S); автоматичен с приоритет на диафрагмата (А); ръчен режим (М); U1 (потребителски настройки 1); U2 (потребителски настройки 2)
Режим за избор на АФ зонаАФ с единична точка; АФ с динамична зона с 9, 21 или 51 точки, 3D проследяване, АФ с групирана зона, АФ с автоматична зона
Режим на светкавицатаАвтоматичен, автоматична синхронизация с намаляване на ефекта „червени очи“, автоматична бавна синхронизация, автоматична бавна синхронизация с намаляване на ефекта „червени очи“, запълваща светкавица, намаляване на ефекта „червени очи“, бавна синхронизация, бавна синхронизация с намаляване на ефекта „червени очи“, задно перде с бавна синхронизация, синхронизация по задно перде, изключен; поддържа се автоматична FP високоскоростна синхронизация
Режим на сниманеS (единична снимка), CL (серия от снимки с ниска скорост), СН (серия от снимки с висока скорост), Q (тихо освобождаване на затвора), QC (тихо непрекъснато освобождаване на затвора), самоснимачка, MUP (вдигнато огледало)
Режими на дистанционно управлениеОтложено дистанционно, дистанционно управление с мигновена реакция, дистанционно повдигане на огледалото
Рефлексно огледалоБързо връщане
Сензор за изображенияDX, CMOS, 23,5 мм x 15,7 мм
Сервоуправление на обективаАФ с непрекъснато следене (AF-C); автоматичен избор между AF-S и AF-C (AF-A), автоматично активиране на проследяване с предвиждащо фокусиране в зависимост от състоянието на обекта, ръчно фокусиране (М): може да се използва електронен далекомер
Система Picture ControlАвтоматично, Стандартен, Неутрален, Ярък, Монохромно изображение, Портрет, Пейзаж, Равни; избраният Picture Control може да бъде променен; запазване на потребителски Picture Control
Скорост на сниманеДо 8 кадъра/сек; • CL: от 1 до 7 кадъра/сек; • CH: 8 кадъра/сек; Забележка: Кадровите честоти предполагат използване на АФ с непрекъснато следене, ръчна експозиция или автоматична експозиция с приоритет на затвора, скорост на затвора 1/250 сек или по-висока, избиране на „Освобождаване“ за потребителска настройка а1 (избор на приоритет AF-C) и стойности по подразбиране на другите настройки.
Стандарти за Wi-Fi (безжична LAN)IEEE 802.11b, IEEE 802.11g. Максимална изходна мощност: 8,4 dBm (EIRP)
Съвместими обективиСъвместимост с обективи AF NIKKOR, включително обективи тип G, Е и D (за обективи PC важат някои ограничения) и обективи AI-P NIKKOR и обективи AI без процесор (само за режим M). Не могат да се използват обективи IX NIKKOR, обективи за F3AF и обективи без AI. Електронният далекомер може да се използва с обективи, които имат максимална диафрагма f/5,6 или по-бърза (електронният далекомер поддържа централната 1 точка за фокусиране при обективи, които имат максимална диафрагма f/8 или по-бърза).
Съхранение - НосителиSD, SDHC (съвместимост с UHS-I), SDXC (съвместимост с UHS-I)
Съхранение - Файлов форматNEF (RAW): 12 или 14 бита, компресиран без загуби или компресиран, JPEG: формат JPEG-Baseline, съвместим с фино (приблиз. 1 : 4), нормална (приблиз. 1 : 8) или базова (приблиз. 1 : 16) компресия; налична е компресия с оптимално качество; NEF (RAW) + JPEG: единична снимка, записана във формати NEF (RAW) и JPEG
Тип на затвораМеханичен затвор с фокална равнина, с вертикален ход и електронно управление; електронен затвор с предно перде, наличен при режим на снимане с вдигнато огледало
Типове клинЕкспозиция, светкавица, баланс на бялото, ADL
УвеличениеПриблиз. 0,94 пъти (50-милиметров обектив f/1,4 до безкрайност, -1,0 м-1)
Управление на светкавицатаTTL: i-TTL управление на светкавицата чрез RGB сензор с приблиз. 180 000 пиксела е налично с вградената светкавица; i-TTL балансираната запълваща светкавица за цифрови SLR се използва при матрично, централно претеглено измерване и измерване с претегляне на светлите участъци, стандартна i-TTL запълваща светкавица за цифрови SLR с точково измерване
Файлова системаDCF 2.0, Exif 2.31, PictBridge
Филм - ВидеокомпенсиранеУсъвършенствано видеокодиране H.264/MPEG-4
Филм - Устройство за записване на звукВграден стерео или външен микрофон; чувствителността може да се регулира
Филм - Файлов форматMOV, MP4
Филм - Формат за звукозаписLinear PCM, AAC
Фокусен екранМатов екран тип B BriteView Clear Matte Mark II с ограничители на АФ зона (може да се показва кадрираща мрежа)
Фокусни точки51, има възможност за избор на 51 или 11 точки за фокусиране
HDMI изходHDMI конектор тип С
ISO чувствителностISO 100 до 51 200, на стъпки от 1/3 или 1/2 EV. Също така може да се настрои на приблиз. 0,3, 0,5, 0,7 или 1 EV (еквивалент на ISO 50) под ISO 100 или на приблиз. 0,3, 0,5, 0,7, 1, 2, 3, 4 или 5 EV (еквивалент на ISO 1 640 000) над ISO 51 200; наличен е автоматичен контрол на ISO чувствителността
Live View - Автоматично фокусиранеАФ с детекция на контраст навсякъде в кадъра (фотоапаратът избира автоматично точка за фокусиране при избрано АФ с приоритет на лица или АФ с проследяване на обекта)
Live View - Режим за избор на АФ зонаАФ с приоритет на лица, АФ с голяма зона, АФ с нормална зона, АФ с проследяване на обекта
Live View - РежимиФотография с live view (преглед в реално време), филм с live view (преглед в реално време)
Live View - Сервоуправление на обективаАвтоматично фокусиране (АФ): единичен АФ (AF-S); постоянен АФ (AF-F); ръчно фокусиране (M)
Nikon Creative Lighting Systemi-TTL управление на светкавицата, радиоконтролирано усъвършенствано безжично управление на осветяването, усъвършенствано оптично безжично управление на осветяването, пилотно осветяване, заключване на стойността на светкавицата, предаване на информация за цветната температура, автоматична FP високоскоростна синхронизация, функция за подпомагане на АФ за АФ с множество зони
USBHi-Speed USB, с Micro-B конектор; препоръчва се свързване към вградения USB порт
Wi-Fi (безжична LAN) операционна честота2412 до 2462 МХц (канали от 1 до 11)
Wi-Fi (безжична LAN) сигурностУдостоверяване: отворена система, WPA2-PSK
Експозиция
Скорост на затвора1/8000 до 30 сек на стъпки от 1/3 или 1/2 EV, bulb (продължителна ръчна експозиция, докато е натиснат спусъкът), продължителна ръчна експозиция за зададен период от време, X250
Баланс на бялотоАвтоматично (2 типа), осветление от лампа с нажежаема жичка, флуоресцентно осветление (7 типа), пряка слънчева светлина, светкавица, облачно небе, сянка, ръчна потребителска настройка (могат да се запазят до 6 стойности, точково измерване на баланса на бялото, налично при live view (преглед в реално време), избиране на цветна температура (от 2500 К до 10 000 K), всички с фина настройка

Съдържание на кутията

Nikon D7500

Батерия EN-EL15a Rechargeable Lithium-Ion Battery
Зарядно устройство MH-25A Battery Charger for EN-EL15 Li-Ion Battery
Кабел UC-E20 Micro USB Cable
Ремък AN-DC3 Camera Strap 
Капачка за визьор DK-5 Eyepiece Shield
Чашка за окуляр DK-28 Rubber Eyecup
Защитна капачка BF-1B Body Cap

Nikon D7500

Наличен
Поръчай сега, и ще го изпратим на 25.03.2019
Безплатна доставка
Цена: 2 099,00 лв.
Плати: 1 899,00 лв.
Спестете: 200,00 лв.

Комплекти

Nikon D7500 + обектив Nikon 18-105mm VR
 • 20.9MP (CMOS Bayer RGB)
 • 1.5х кроп (23.5х15.6mm)DX
 • 4K UHD (3840x2160)30p
 • 51 точков Phase AF
 • Nikon F съвместимост
 • 8fps при 20.9MP
 • 1/8000s Mакс. скорост
 • 1/250s Х-скорост
 • 1x SD/SDHC/SDXC
 • 100-51200(50-1640000)ISO
Наличен
Поръчай сега и ще го изпратим на 25.03.2019
Безплатна доставка
Цена: 2 399,00 лв.
Код: 180030556
Nikon D7500 + обектив Nikon 18-140mm VR
 • 20.9MP (CMOS Bayer RGB)
 • 1.5х кроп (23.5х15.6mm)DX
 • 4K UHD (3840x2160)30p
 • 51 точков Phase AF
 • Nikon F съвместимост
 • 8fps при 20.9MP
 • 1/8000s Mакс. скорост
 • 1/250s Х-скорост
 • 1x SD/SDHC/SDXC
 • 100-51200(50-1640000)ISO
Наличен
Поръчай сега и ще го изпратим на 25.03.2019
Безплатна доставка
Цена: 3 099,00 лв.
Плати: 2 499,00 лв.
Спестете: 600,00 лв.
Код: 100030094

Разгледани продукти

Изчисти