Аксесоар X-Rite ColorChecker White Balance

Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

аксесоар X-Rite ColorChecker White Balance
Код:103090025

X-Rite ColorChecker White Balance
  • ColorChecker Custom White Balance е научно проектиран, абсолютно неутрално бял еталон, осигуряващ равномерна и спектрално неутрална повърхност при всички осветления.
Цена: 122,00 лв.

Лизинг

Безплатна доставка
за поръчки над 50лв

Описание

ColorChecker Custom White Balance представлява еталон за настройка на белия баланс на цифровите камери, с цел получаване на прецизно, равномерно и неутрално възпроизводство на белия цвят при всички условия на осветление.

Когато условията на осветяване се променят, Вашата камера започва да възпроизвежда бялото по различен начин, което се отразява и на другите цветове в изображението. Повечето бели еталони не са напълно неутрални, което води до отклонение в цветовете при различни условия на осветяване.

ColorChecker Custom White Balance е научно проектиран, абсолютно неутрално бял еталон, осигуряващ равномерна и спектрално неутрална повърхност при всички осветления.

ColorChecker Custom White Balance също така Ви дава възможност да настроите чувствителността на Вашия цифров фотоапарат така, че да съответства напълно точно на условията на осветление в средата, в която работите.

Еталонът ColorChecker White Balance съответства на бялото поле в многоцветната ColorChecker Classic тест скала.

Размери: 21,59 х 27,94 см

X-Rite ColorChecker White Balance

Наличен
Поръчай сега, и ще го изпратим на 25.02.2019
Безплатна доставка
Цена: 122,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти