Subscribe for our Newsletter!

Graphic tablet Wacom Bamboo Spark - Смарт бележник с джоб и писалка CDS-600G

Code:132110013
Wacom Bamboo Spark - Смарт бележник с джоб и писалка CDS-600G
  • Smart Pad with Pocket and Pen, Wacom Bamboo Spark (CDS600G) for smartphones and tablets Bamboo Spark allows you to digitize your notes and send them in cloud computing easily and quickly
  • Easy to use and gives access to your manuscripts on multiple devices
We can't offer you this product at the moment.

Description



 
Вашият бележник ви е служил добре до тук. Но сега вашите идеи могат да стигнат още по-далеч. Новият продукт на WACOM Bamboo Spark представлява „умно“ устройство с „умна“ писалка и място за поставяне на любимата ви хартия. С Bamboo Spark можете да пишете на ръка и да съхраните вашите записки на локално устройство или в „облака“, за да ги редактирате, архивирате или да имате достъп до тях отвсякъде. Просто натискате бутона. Това е. Bamboo Spark е лесен за използване и свързва вашите хартиени бележки с цифровия свят.

Бележки като за 21-ви век.

Когато ви дойдат гениалните идеи, на вас ви се иска да ги да ги материализирате по най-удобния за вас начин – с молив / писалка върху хартия. С новият Bamboo Spark вие все едно, че разполагате с 50 листа от вашия бележник. Започвате да пишете с писалката върху листа и иновативното "Smart Folio" ще запази всяко ваше движение. Вашите ръчно написани бележки веднага се преoбразуват в цифров вид и с помощта на приложението Bamboo Spark можете да имате достъп да тях, винаги където сте и когато имате нужда.

Работете по всяко време. Синхронизирайте по-късно.

Слад като свършите вашите белжки, натиснете бутона, за да ги запазите. Не се притеснявайте ако Bamboo Spark не е свързан към друго устройство, той може да съхрани до 100 листа, затова вие можете да уловите идеите си навсякъде и по всяко време. Когато отново свържете Bamboo Spark към вашето Bluetooth® Smart Ready устройство, вашите бележки автоматично ще се синхронизират с приложението Bamboo Spark app. и веднъж свързани с интернет ще имате всичко във Wacom Cloud.

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време