Subscribe for our Newsletter!

Flash Metz Mecablitz 76 MZ-5 DIGITAL

Code:105010038
Metz Mecablitz 76 MZ-5 DIGITAL
  • Universal - SCA Adapter Second Source (Induction) Model Light Strobe Mode Motorized Zoom Mechanism TTL Mode Power Control - 25 levels Diffuser Included - at 20mm
  • Water. number: 76 m (at 105mm ISO 100)
  • Power: Metz NiMH / Charger
  • Angle of coverage: 24-105mm
We can't offer you this product at the moment. - View other similar products

Description

Професионалните фотографи по целия свят се доверяват на мощната 76 MZ-5 цифрова светкавица. Най-вече по сватби и модни прояви, когато мощността и надеждността излизат на преден план.

Уникалната за Metz втора светкавица за предна подсветка е изключително полезна при заснемане на хора, създавайки перфектни акценти около очите.

Светкавицата е съвместима с практически всички системи на пазара,чрез поставяне на специалния SCA адаптер за конкретната сисмета. Светкавицата се предлага без този адаптер, който се предлага допълнително, в зависимост от марката на вашата камера.

Всички настройки на логически структурирано меню са лесно достъпни директно на светкавицана и заключващата функция за всички бутони ограничава риска от неволна промяна в настройките. 76 MZ-5 е с възможност за сервизен ъпдейт на фърмуеъра, която осигурява дълговременната и употреба с използването на всички възможности на вашата камера. Включените в стандартното оборудване, NiMH акумулаторна батерия и Мetz зарядно у-во гарантират дълга работа с едно зареждане. Управляващият блок на 76 MZ-5 цифров е специално оборудван с голям осветен LCD дисплей. Светкавицата е с автоматичен зуум от 24 до 105mm, а с включения в комплекта дифузер става 20mm.

Box contents

Metz Mecablitz 76 Mz-5 Digital
Стойка, Релса за монтаж на камерата, NiMH батерия, Зарядно у-во,20mm дифузер
We can't offer you this product at the moment. - View other similar products

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време