Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

микрофон Sony UWP-D27/K33 Bodypack Wireless Microphone Package

Код:104090259
SONY UWP-D27/K33 BODYPACK WIRELESS MICROPHONE PACKAGE
  • Безжична микрофонна система за видеографи и влогъри
  • 2-канален True-Diversity приемник с накамерен монтаж
  • 2x Предавателя с Auto Gain + два микрофона тип брошка
  • NFC и IR синхронизиране
  • 2772 честоти за автоматично сканиране
  • Ярък OLED дисплей
  • 4-канален миксер
  • Свързване на до 16 микрофона едновременно
  • Захранване: AA батерии (до 4.5 часа живот)+ USB
3 499,00 лв.
Цена: 2 999,00 лв.
Спестете: 500,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Sony UWP-D27/K33 Bodypack Wireless Microphone Package е надеждна 2-канална безжична lavalier микрофонна система, която осигурява безкомпромисно аудио качество и е лесна за използване и настройка.

Sony UWP-D27 се състои от 2-канален приемник за накамерен монтаж Sony URX-P41D, два трансмитера Sony UTX-B40 с 2 микрофона тип "брошка" ECM-V1BMP и аксесоари. Системата е обратно съвместим с предаватели Sony WL-800, серия UWP и трето поколение UWP-D.

Sony UWP-D27 предлага множество функции като автоматична NFC настройка на канала, Auto Gain режим за предотвратяване на изкривяването, High-Gain режим за DSLR и безогледални фотоапарати, функция за запаметяване на канала за бързо превключване между 4 предавателя и др.

На приемника има входен конектор за външен микрофон за добавяне на допълнителен кабелен микрофон, а 4-каналният миксер позволява да контролирате нивата на микрофоните(до 4 бр.)

Както предавателят, така и приемникът разполагат с лесни за четене OLED дисплеи. Бързата им реакция ви дава точна информация в реално време дори при ярка слънчева светлина.

За разлика от традиционните аналогови безжични системи, UWP-D допълва своята доказана аналогова UHF технология за предаване със собствена цифрова аудио обработка. Преходните звуци и съгласни се възпроизвеждат с по-голяма точност, което води до ясен, естествен звук, който е разбираем и нюансиран.

Микрофонът ECM-V1BMP е оптимизиран за улавяне на ясна и разбираема реч. Той улавя звук от всички посоки, позволявайки различни опции за разположение и свобода на движение.

UWP-D27 разполага със здрава, изцяло метална конструкция, подходяща за всякакви работни условия.

Компактният трансмитер е лек и удобен за носене. Заключващият се 3,5 mm входен конектор гарантира, че микрофонът ви няма да се отдели в критичен момент.

С помощта на включения адаптер за shoe монтаж, приемникът лесно се монтира на вашия фотоапарат, като същевременно добавя минимално тегло към оборудването. Включени са кабели за свързване към камери с 3,5 mm или XLR аудио входове.

Sony UWP-D27 се захранва с две AA батерии (алкални или презареждаеми NiMH), които осигуряват на предавателя до 8 часа и приемника до 4,5 часа живот. Таймерът позволява точно отчитане на времето за работа на батерията с точност до минута. Предавателят и приемникът също могат да се захранват и чрез своите USB портове, което им позволява да работят много часове на USB power pack или безкрайно, ако имате достъп до AC.

Съдържание на кутията

Sony Uwp-D27/k33 Bodypack Wireless Microphone Package

Двуканален безжичен приемник за монтиране на камера Sony URX-P41D
2х Безжичен трансмитер Bodypack Sony UTX-B40
2 x Lavalier микрофон Sony ECM-V1BMP
2 x щипки за микрофон
2 x Ветробрани
3 x щипки за колан
Адаптер за Shoe монтаж за приемник
2 x XLR към 3,5 mm кабел
3,5 мм към 3,5 мм кабел

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време