Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

микрофон Sony UWP-D27/K33 Bodypack Wireless Microphone Package

Код:104090259
SONY UWP-D27/K33 BODYPACK WIRELESS MICROPHONE PACKAGE
  • Безжична микрофонна система за видеографи и влогъри
  • 2-канален True-Diversity приемник с накамерен монтаж
  • 2x Предавателя с Auto Gain + два микрофона тип брошка
  • NFC и IR синхронизиране
  • 2772 честоти за автоматично сканиране
  • Ярък OLED дисплей
  • 4-канален миксер
  • Свързване на до 16 микрофона едновременно
  • Захранване: AA батерии (до 4.5 часа живот)+ USB
3 499,00 лв.
Цена: 2 999,00 лв.
Спестете: 500,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Sony UWP-D27/K33 Bodypack Wireless Microphone Package е надеждна 2-канална безжична lavalier микрофонна система, която осигурява безкомпромисно аудио качество и е лесна за използване и настройка.

Sony UWP-D27 се състои от 2-канален приемник за накамерен монтаж Sony URX-P41D, два трансмитера Sony UTX-B40 с 2 микрофона тип "брошка" ECM-V1BMP и аксесоари. Системата е обратно съвместим с предаватели Sony WL-800, серия UWP и трето поколение UWP-D.

Sony UWP-D27 предлага множество функции като автоматична NFC настройка на канала, Auto Gain режим за предотвратяване на изкривяването, High-Gain режим за DSLR и безогледални фотоапарати, функция за запаметяване на канала за бързо превключване между 4 предавателя и др.

На приемника има входен конектор за външен микрофон за добавяне на допълнителен кабелен микрофон, а 4-каналният миксер позволява да контролирате нивата на микрофоните(до 4 бр.)

Както предавателят, така и приемникът разполагат с лесни за четене OLED дисплеи. Бързата им реакция ви дава точна информация в реално време дори при ярка слънчева светлина.

За разлика от традиционните аналогови безжични системи, UWP-D допълва своята доказана аналогова UHF технология за предаване със собствена цифрова аудио обработка. Преходните звуци и съгласни се възпроизвеждат с по-голяма точност, което води до ясен, естествен звук, който е разбираем и нюансиран.

Микрофонът ECM-V1BMP е оптимизиран за улавяне на ясна и разбираема реч. Той улавя звук от всички посоки, позволявайки различни опции за разположение и свобода на движение.

UWP-D27 разполага със здрава, изцяло метална конструкция, подходяща за всякакви работни условия.

Компактният трансмитер е лек и удобен за носене. Заключващият се 3,5 mm входен конектор гарантира, че микрофонът ви няма да се отдели в критичен момент.

С помощта на включения адаптер за shoe монтаж, приемникът лесно се монтира на вашия фотоапарат, като същевременно добавя минимално тегло към оборудването. Включени са кабели за свързване към камери с 3,5 mm или XLR аудио входове.

Sony UWP-D27 се захранва с две AA батерии (алкални или презареждаеми NiMH), които осигуряват на предавателя до 8 часа и приемника до 4,5 часа живот. Таймерът позволява точно отчитане на времето за работа на батерията с точност до минута. Предавателят и приемникът също могат да се захранват и чрез своите USB портове, което им позволява да работят много часове на USB power pack или безкрайно, ако имате достъп до AC.

Съдържание на кутията

Sony Uwp-D27/k33 Bodypack Wireless Microphone Package

Двуканален безжичен приемник за монтиране на камера Sony URX-P41D
2х Безжичен трансмитер Bodypack Sony UTX-B40
2 x Lavalier микрофон Sony ECM-V1BMP
2 x щипки за микрофон
2 x Ветробрани
3 x щипки за колан
Адаптер за Shoe монтаж за приемник
2 x XLR към 3,5 mm кабел
3,5 мм към 3,5 мм кабел

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

24 май (петък) ще бъде почивен ден за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 23.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 27.05. (понеделник).

На 25 май (събота) работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време