Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

книга Фотографията - твоята машина на времето

Код:135010042
 Фотографията - твоята машина на времето
 Фотографията - твоята машина на времето  Фотографията - твоята машина на времето  Фотографията - твоята машина на времето  Фотографията - твоята машина на времето  Фотографията - твоята машина на времето
 Фотографията - твоята машина на времето  Фотографията - твоята машина на времето  Фотографията - твоята машина на времето
  • Луксозно издание с твърди корици
  • Обхваща както технически така и идейни аспекти на цифровата фотография
  • Автори: Бони Бонев и Георги Величков
  • Страници: 216 
  • Пълноцветен печат с множество авторски фотографии
Цена: 49,00 лв.

Добави в любими

Описание

Бони Бонев и Георги Величков представят "Фотографията - твоята машина на времето".  За първи път от български автори има толкова мащабна книга, обхващаща както техническите, така и идейните аспекти на цифровата фотография. Луксозното издание с твърди корици съдържа 216 стр. пълноцветен печат с много авторски фотографии, примери и подробни обяснения. Книгата е един чудесен коледен подарък за всеки любител на фотографията.

От авторите: 

"В тази книга сме си поставили за основна цел не само да ви запознаем с особеностите на дигиталните фотокамери, но и да ви научим да омагьосвате по такъв начин изображенията, че когато някой види вашите снимки, да не може да откъсне очи от тях и дълго да ви разпитва как сте успели да ги направите."

За авторите: 

Бони Бонев
Фотограф с над 20 годишен опит в семейната, репортажната и сватбена фотография в България и Европа. Организатор е на 5 самостоятелни и над 30 колективни фотографски изложби. Автор е на първата изложба за сватбена фотография в България. Член е на международни организации за сватбена фотография. Носител е на десетки награди, лектор на многобройни семинари и курсове, автор на статии и ревюта в периодични и онлайн издания.

Георги Величков
Завършил е “Журналистика” и “Българска филология” в СУ “Св. Климент Охридски”. През 90-те години на миналия век работи като журналисти в няколко национални всекидневника. С фотография се занимава от началото на този век. Има три самостоятелни изложби, няколко в съавторство, а участията му в колективни изложби са над 50. Снимки и статии публикува в десетки печатни и онлайн издания. Организатор на много фотографски изложби, лектории и събития. Повече от 15 години води курсове по фотография.

Фотографията - твоята машина на времето

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим утре
Цена: 49,00 лв.

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време