Subscribe for our Newsletter!

Camera Canon EOS M5

Code:100020011
Canon EOS M5
Canon EOS M5 Canon EOS M5 Canon EOS M5 Canon EOS M5 Canon EOS M5
Canon EOS M5 Canon EOS M5
  • 24.2MP (CMOS Bayer RGB)
  • 1.6x кроп (22.3 x 14.9mm)APS-C
  • FullHD (1920 x 1080)60p
  • 2 360 000т. OLED визьор
  • 49 точков Dual Pixel CMOS AF
  • Canon EF-M съвместимост
  • 7fps при 24.1MP
  • 1/4000s Mакс. скорост
  • 1/200s Х-скорост
  • 1x SD/SDHC/SDXC
  • 100-25600 ISO
We can't offer you this product at the moment. - View other similar products

Description

CANON EOS M5 BODY


Canon EOS M5

Водещият безогледален фотоапарат на Canon, който предлага на ентусиастите безкомпромисно DSLR качество и скорост

Компактна мощ и характеристики

Мощен съюзник в преследването на перфектната снимка, EOS M5 съчетава най-доброто от компактните и DSLR фотоапаратите на Canon за постигане на перфектен баланс между върхови характеристики и работа в стил EOS в компактни размери.

Безкомпромисно EOS качество

Зашеметяващо EOS качество в компактен безогледален фотоапарат с 24,2-мегапикселов APS-C CMOS сензор и DIGIC 7.

CANON EOS M5 BODYГоляма технология, малък размер

Снабден с експертните технологии на Canon, този компактен безогледален фотоапарат безкомпромисно пренася скоростта и качеството на DSLR в тяло, чиито размери и тегло са почти наполовина от тези на EOS 80D.

Превъзходни цветове и детайли

Заснемайте снимки и видео, изпълнени с детайли и цветове. 24,2-мегапикселовият CMOS сензор с размер APS-C лесно заснема изображения с нисък шум и превъзходен динамичен диапазон.

Качество направо от фотоапарата

Снимайте фантастични изображения без нужда от обработка благодарение на процесора DIGIC 7, който поддържа EOS вградена корекция на дифракцията, подобрено редуциране на шума и автоматично оптимизиране на осветеността.

CANON EOS M5 BODYБезпроблемна интеграция

Наслаждавайте се на безпроблемна интеграция със съществуващите си EOS работни процеси благодарение на EOS стиловете на снимка. Проявете творчество благодарение на фантастичните възможности за редактиране на 14-битовите RAW изображения с нисък шум и превъзходен динамичен диапазон.

EOS M5

Водещият безогледален фотоапарат на Canon, който предлага на ентусиастите безкомпромисно DSLR качество и скорост.

По-мощен от всякога

Уловете спонтанните моменти благодарение на бързото стартиране, технологията Dual Pixel CMOS AF и DIGIC 7. Те позволяват AF скорости като при DSLR и заснемане на серия от снимки с до 9 fps.

CANON EOS M5 BODYБъдете спонтанни

Реагирайте инстинктивно на момента и улавяйте с лекота динамични действия благодарение на технологията Dual Pixel CMOS AF, която гарантира AF скорости като тези на DSLR и проследяване с голяма прецизност.

С фокус върху качеството

Технологията Dual Pixel CMOS AF чете независимо "левите и десните" фотодиоди на всеки пиксел, за да осигури бързо и точно фокусиране с разпознаване на фазова разлика, като същевременно гарантира максимално качество на изображението. Наред с това можете да използвате технологията Dual Pixel CMOS AF за автоматично фокусиране в рамките на 80% от ширината и височината на кадъра, като тя работи заедно с DIGIC 7 за безпроблемното проследяване на обекта.

Уловете действието

Следвайте действието със заснемане на серия от снимки при 7 fps в RAW формат със следящ автофокус (Следящ AF). Или заснемайте серия от снимки при 9 fps с фиксиран фокус.
CANON EOS M5 BODY
Готов, когато ви потрябва

Стартирането само за 1 секунда и бързата реакция на фотоапарата гарантират, че той ще бъде готов винаги когато ви потрябва.

Видеография

Записвайте Full HD 60p видео с качество на кинофилм с технологията Dual Pixel CMOS AF за прецизно проследяване и вградена цифрова стабилизация по 5 оси.

CANON EOS M5 BODYУникално видео с качество на кинофилм

Записвайте зашеметяващо видео с изключително качество и усещане на кинофилм. Технологията Dual Pixel CMOS AF предлага прецизно проследяване на обекта, а в съчетание с функцията "AF с докосване" и STM технологията за фокусиране позволява драматични преходи на фокуса.

Стабилни видеозаписи всеки път

Записвайте стабилно видео във всяка ситуация дори с обективи без стабилизатор на образа благодарение на вграденото стабилизиране по 5 оси, което работи още по-добре с обективи EF-M или EF-S, съвместими с Динамичен IS.

Невероятно качество

Записвайте Full HD видео с 60 fps с удивителна дълбочина и яснота. Записът с висока кадрова честота е идеален за гладко запечатване на динамични действия и осигурява отлични възможности за възпроизвеждане на забавен каданс.

CANON EOS M5 BODYПоемете творческия контрол

Изследвайте творческите си способности чрез пълния контрол над отвора на диафрагмата, скоростта на затвора и звука с помощта на ръчния режим за видео. Разширете възможностите си за запис на звук благодарение на входа за свързване на външен микрофон.

Редактирането е лесно

Запазете деликатните детайли в светлите зони благодарение на режима "Приоритет на светлите тонове". Използвайте пълноценно стиловете за снимки на Canon, които могат да разширят максимално свободата за редактиране и да ви помогнат лесно да съчетаете атмосферата на заснетите кадри от всички устройства EOS и Cinema EOS.

Вземете EOS

Снабдете се ДНК от EOS Използвайте пълните възможности на своите EF обективи чрез адаптера за обективи и се наслаждавайте на прецизната DSLR ергономия и големия централен електронен визьор с висока резолюция, 100% покритие на образа и изключително висока скорост на опресняване.

CANON EOS M5 BODYИстинско EOS изживяване

Възползвайте се от истинския стил на работа с EOS благодарение на големия централен електронен визьор и контролите с широки възможности за персонализиране за инстинктивно боравене с фотоапарата.

Електронен визьор

Композирайте снимки с увереност и вижте отчетливите детайли до самия край на кадъра благодарение на прецизната оптика на големия OLED електронен визьор с висока разделителна способност (приблиз. 2,36 милиона точки). Изключително висока честота на опресняване (120 fps) и минимално забавяне осигуряват максимално бърза реакция при следене на бързи действия.

Лесно снимане от творчески ъгли

Изследвайте творчески ъгли на снимане и се наслаждавайте на интуитивното управление с докосване чрез подвижния сензорен екран от тип 3,2 (1,62 милиона RGB точки).

Безпроблемно превключване на AF точките

Местете AF точките чрез докосване на екрана дори когато снимате през електронния визьор.

Изследвайте света на сменяемите обективи

Наслаждавайте се на творческа гъвкавост чрез гамата компактни обективи EF-M или се възползвайте от над 80 обектива EF чрез адаптера EF-EOS M.

CANON EOS M5 BODY
Създаден за лесно използване и удобство
Снимайте и носете своя фотоапарат лесно и удобно благодарение на усъвършенстваната ръкохватка и здравата и олекотена конструкция.

Споделяйте мигновено

Свързвайте се бързо към смарт устройства, снимайте дистанционно и архивирайте в облака с помощта на Wi-Fi* с NFC и Image Sync. Поддържайте постоянна връзка между фотоапарата и смарт устройството чрез Bluetooth® и лесно активирайте пълно свързване чрез приложението Camera Connect.

CANON EOS M5 BODY
Свързване с лекота
Свързвайте своя фотоапарат със съвместими Android устройства само с доближаване благодарение на технологията Dynamic NFC и прехвърляйте лесно своите изображения чрез приложението Camera Connect.

Bluetooth®

EOS M5 е оборудван с Bluetooth® технология с ниска консумация на енергия*, която осигурява постоянна връзка между смарт устройство и фотоапарата с цел лесно активиране на Wi-Fi връзката.

Приложение Camera Connect на Canon

След като сдвоите устройствата, можете да прехвърляте изображения или да снимате дистанционно, като използвате приложението Camera Connect за установяване на Wi-Fi връзка между двете устройства, без да е необходимо дори да докосвате фотоапарата.

Архивиране без усилия

Използвайте Image Sync за създаване на архивни копия на нови изображения в облачни услуги като Irista и ги синхронизирайте автоматично със своя компютър или ги изтегляйте в своето смарт устройство.
 
We can't offer you this product at the moment. - View other similar products