Embrace Fashion Life

Newsletter

Calibrator X-Rite ColorChecker® Passport

Code:103090022
X-Rite ColorChecker® Passport
  Price: 229,00 BGN

  Добави в любими

  Description

  ColorChecker Passport има три работни повърхности с общо 50 различни цветни елемента. Техните функции:

  Основната цветна таблица съдържа 24 специално подбрани цветни карета, представляващи основните цветове (синьо, червено и зелено), техните противоположни (циан, магента и жълто), както и набор често срещани в природата съставни цветове плюс плавна градация от черно до бяло. Всъщност, тя съдържа същите цветове като ColorChecker Classic, което прави ColorChecker Passport съвместим с всички софтуерни продукти, които могат да генерират и/или редактират цветни профили (например безплатният Adobe DNG Camera Editor).

  Допълнителната цветна таблица съдържа 26 цветни карета, които позволяват по-прецизна проверка на репродукционните способности на използваната камера.

  Третата работна повърхност на прибора има 18% неутрално сиво покритие за ръчен баланс на бялото и прецизно определяне на експозицията.

  Използваните багрила са спектрално неутрални и позволяват калибриране на цветовете на камерата при разнообразни светлинни условия.

  Употребата на ColorChecker Passport е лесна: достатъчно е да заснемете един тестов кадър, в който цветната таблица е поставена при същите светлинни условия, при които ще снимате. Когато започнете да обработвате кадрите от сесията с продуктите на Adobe (Photoshop, Elements и Lightroom), трябва да експортирате снимката на цветната таблица като RAW файл в DNG формат и да я отворите във включения в комплекта на ColorChecker Passport безплатен софтуер на X-Rite. Той генерира автоматично цветен профил за камерата, който е валиден за светлинните условия, при които е направена снимката на еталона. Този профил се използва като база за редакция в Camera Raw модула на Photoshop или Lightroom, когато обработвате цялата поредица кадри.

  X-Rite ColorChecker® Passport

  In Stock Икона за повече информация за наличността на продукта
  Order it now, and we will send it tomorrow
  Free Shipping
  Price: 229,00 BGN

  Празнично работно време

  Уважаеми клиенти,

  във връзка с предстоящите почивни дни поръчките за налични продукти, получени чрез нашия онлайн магазин, след 15:30 часа на 23.05. (четвъртък) ще бъдат обработени и изпратени на 27.05. (понеделник)

  Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светъл и весел празник!
  Важно съобщение