Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

микрофон Hollyland Lark M2 Combo (Shine Charcoal)

Код:104090356
Lark M2 Combo (Shine Charcoal)
  • Безжична микрофонна система състояща се от 2 супер компактни микрофона тип брошка и 3 приемникa- за накамерен монтаж, с USB-C конектор и с Lightning конектор
  • до 40-часа живот на батерията, 1,5ч. за пълно зареждане
  • Разнообразни опции за носене
  • Високопрецизна технология за премахване на шума от околната среда (ENC)
  • 300м обхват
  • Универсална съвместимост
  • Двойна защита от смущения
  • LarkSound App.
Цена: 389,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Безжичният микрофон Hollyland Lark M2 Combo е система състояща се от 2 супер компактни микрофона тип брошка и 3 приемника: за накамерен монтаж, с USB-C конектор и с Lightning конектор. Системата е подходяща за влогъри, подкастъри, режисьори и други, които искат безпроблемно да записват професионално аудио за своите видеоклипове. С възпроизвеждане на звук без загуби и 40-часов живот на батерията Lark M2 гарантира висококачествен аудио запис винаги.

С тегло само 9 g, предавателят е достатъчно малък, за да стои сигурно на дрехите ви, без да се свлича или увисва. Дизайнът му с размер на монета е практичен, удобен и не компрометира качеството на звука и позволява да го носите по 3 различни начина- на дреха прикрепен с магнит или щипка или с връзка на врата.

Lark M2 предлага 24- битова дълбочина за улавяне на нюансирани звукови детайли. С високо съотношение сигнал/шум от 70 dB записите са много по-ясни. Технология за прецизно премахване на шума от околната среда запазва оригиналните гласове с кристална чистота и богатство на тонове.

Записвайте до 10 часа с едно зареждане (ТХ). Преносимият калъф зарежда ефективно целия комплект за по-малко от 1,5 часа, осигурявайки впечатляващ общ живот на батерията от приблизително 40 часа.

Усъвършенствана антена осигурява обхват до 300м. улавяйки гласа ви силно и ясно в предизвикателни среди и на дълги разстояния. Специална метална мрежа ефективно предпазва от прах и различни смущения, включително 2.4G Wireless, инфрачервени и радиочестотни (RFI), което осигурява винаги чисто аудио без нежелани звуци.

С приложението LarkSound може да актуализирате фърмуера, да регулирате силата на звука, настройките за шумопотискане и да осъществявате мониторинг в реално време – всичко това с едно докосване.

Съдържание на кутията

Hollyland Lark M2 Combo (Shine Charcoal)

2 предавателя
приемник Camera Version
приемник с USB-S конектор
приемник с Lightning конектор
Кейс зарядно
2 ветробрана
USB-A към USB-C кабел
3,5 mm TRS към 3,5 mm TRS кабел
2 щипки
2 магнита
2 ремъка
комплект стикери за микрофоните
калъф

Hollyland Lark M2 Combo (Shine Charcoal)

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим утре
Безплатна доставка
Цена: 389,00 лв.

Актуално

Разгледани продукти

Изчисти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време