Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

статив MeFOTO Backpacker Air Tripod Kit

Код:111020353
Backpacker Air Tripod Kit
Backpacker Air Tripod Kit Backpacker Air Tripod Kit Backpacker Air Tripod Kit Backpacker Air Tripod Kit Backpacker Air Tripod Kit
Backpacker Air Tripod Kit Backpacker Air Tripod Kit Backpacker Air Tripod Kit Backpacker Air Tripod Kit
  • Лек и компактен алуминиев статив с ябълковидна глава с плочка за бързо освобождаване Arca-Type
  • Смартфон адаптер и Bluetooth дистанционно
  • Вграден селфи стик
  • Товароносимост: 4кг
  • HyperLock заключващ механизъм на краката
  • Секции: 5
  • Макс. височина: 151 см; без централна колона: 95 см
  • Мин. височина: 28.4 cм
  • Дължина в сгънато положение: 26 см
  • Тегло: 0.9 кг
  • Чанта за транспортиране
Цена: 239,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Стативът MeFOTO Backpacker Air Tripod Kit e лек и компактен алуминиев модел с ябълковидна глава с плочка за бързо освобождаване Arca-Type, подходящ за използване както с безогледални фотоапарати и DSLR с тегло до 4кг, така и със смартфони благодарение на включения адаптер.

Разширявайки се до максимална височина от 151см и способен да поддържа до 4кг, BackPacker Air се отличава със заключващият механизъм на краката HyperLocks. Телескопичният 5-секционен HyperLock дизайн ви позволява да отваряте и разглобявате статива с бързина и лекота, като просто завъртите гуменото краче в една посока за да удължите крака и в обратната посока, за да го фиксирате в желаната позиция. Този дизайн също помага да се намали общото тегло на статива до 900гр.

Цялата централна колона може да бъде отделена и да се използва като селфи стик. Включен е адаптер за смартфон, както и универсално Bluetooth дистанционно, което може да задейства камерата на повечето модели смартфони. 

Ако желаете да използвате BackPacker Air за снимки от нисък ъгъл или върху плота на масата, стативът може да достигне минимална височина от едва 28.4см., а 3-позиционните ъглови ограничители на краката помагат да се адаптирате към почти всяка ситуация и повърхност. Подвижна кука с пружина е разположена в долната част на централната колона, което ви позволява да окачите допълнителна противотежест за да увеличите цялостната стабилност на статива.

Краката се сгъват в обратна посока до обща дължина в сгънато състояние от 26 cm, като по този начин BackPacker Air става изключително компактен и може лесно да се побере във включената чанта за удобно транспортиране.

Разгледани продукти

Изчисти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време