диктофон Olympus DS-5000 ID

Код:131010012
Olympus DS-5000 ID
  • Жак за микрофон 3,5 ø mm мини жак, 2 kΩ
  • Дисплей с висока резолюция
  • microSD / microSDHC карта
  • Запис (HI): 38 h 45 min (с включена 512 MB вътрешна microSD карта)
  • Стеро/Моно запис: Стерео
  • Формат (REC/PLAY): DSS Pro
  • Честотен диапазон: 200 - 7.000 Hz
  • Памет: 512 GB
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Гъвкавост до краен предел
Диктофонът DS-5000 е проектиран да посрещне професионалните нужди на диктовката и е част от цялостно решение на Olympus, включващо диктофон, комплект за транскрипция и софтуер за управление. Независимо от ситуацията, този първокласен диктофон покрива всички основни нужди в целия процес. С луксозния си черен матов метален корпус, той излъчва елегантност и не само изглежда съвършено, той работи съвършено.

Независимо колко различна работа се налага да вършите, DS-5000 може да се справи. До седем папки с по 199 се позволяват за организация на записите. За да бъдат откривани по-късно важните моменти, потребителите могат да задават до 32 маркера по време на запис. В допълнение, същият брой гласови бележки могат да се добавят към всеки файл - което дава на потребителите възможност да добавят специални бележки или идеи към части от записа. Удобната функция за гласови коментари допълнително позволява формулирането на забележки към всеки файл, който например може да се използва за даване на инструкции на машинописката.

Гласовете могат да бъдат записвани в два режима с различно качество, включително и в новия свръхчист QP режим, като се постига оптималния баланс на количество и качество.

За лесен достъп до повечето често използвани функции, са определени три леснодостъпни бутона. Поддръжката на SD и microSD карти за памет означава гъвкаво съхранение на данните, което може да бъде увеличено във всеки един момент.

Високоскоростният USB интерфейс е съвместим с USB съхранение, аудио и HID класовете, което разширява възможната употреба. В добавка, DS-5000 също предоставя пълнодуплексни микрофон и високоговорител. Централизираното осъвременяване на софтуера и фърмуера също е възможно с този модел.

DS-5000 ще бъде на гребена на вълната още дълго време, специален входно изходен интерфейс е предвиден, което позволява включването на допълнителни модули.

В добавка DSS Player Pro Dictation софтуерният модул представлява мощно средство за управление на диктовки. Той позволява на потребителите гъвкаво да ускорят работния си процес в разнообразни компютърни среди. Софтуерът поддържа множество формати, включително DSS Pro, DSS, WMA и WAV. И още, предвиден е също декодер за MP3. DSS Player Pro сам се осъвременява, като дава на потребителите винаги най-съвременното решение за оптимална работа.

Висока степен на сигурност за повече спокойствие
Бизнес потребителите често обсъждат въпроси, които могат да са твърде конфиденциални, или поне не предназначени за всички уши. Ето защо DS-5000 притежава множество функции, свързани със сигурността, за да подсигури защитата на файловете от неоторизирано възпроизвеждане и копиране. За начинаещи, този модел позволява криптиране и декриптиране на файловете. Потребителите могат да поставят и парола на устройството. Специалният DS-5000iD модел дори позволява защита, използвайки биометрична информация. По този начин се осигурява максимална сигурност.

Простота в действие
Там, където действа могъщият DS-5000, работата е лесна. Позициите в менюто са интуитивни и позволяват на потребителя да се фокусира върху бизнеса. Единичен плъзгач служи за избор на често срещаните функции. Бутоните за допълнителна навигация са разположени в центъра на устройството, за да осигурят лесен вход на данните и достъп до настройките. Позволявайки цялата информация да се види и то на шест езика, този модел притежава и голям, осветен дисплей, който е защитен от висококачествен екран със специално покритие.

Надежден спътник по всяко време
Бизнес инструментът е нищо, ако не е надежден. Ето защо Olympus си направи труда да осигури на DS-5000 изключително надеждна работа. Неговият метален корпус го защитава от ударите и сътресенията на ежедневието. Плъзгачът е поставен върху гумени ролки и е на практика безшумен и пригоден за продължителна работа. .USB конекторът и батерията са специално проектирани за тежки условия на работа. И ако се наложи, диктофонът може само с една ръка да бъде поставян и ваден от докинг станцията. В добавка, благодарение на изключително ниската си консумация, DS-5000 продължава да работи, далеч след като всички останали са се отказали.

Съдържание на кутията

Olympus Ds-5000 Id

DSS Player Pro R5 модул за диктовки
DSS Player за MAC
SD карта (2 GB)
microSD карта (512 MB)
A-515 Мрежов захранващ адаптер
CR-10 докинг станция
CS-119
BR-403 NI-MH комплект батерии
KP-21 USB кабел
Инструкция за бърз старт
Инструкция за употреба

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти