Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

чанта Peak Design Everyday Messenger 13L Black

Код:110010475
PEAK DESIGN EVERYDAY MESSENGER 13L BLACK
PEAK DESIGN EVERYDAY MESSENGER 13L BLACK PEAK DESIGN EVERYDAY MESSENGER 13L BLACK PEAK DESIGN EVERYDAY MESSENGER 13L BLACK PEAK DESIGN EVERYDAY MESSENGER 13L BLACK PEAK DESIGN EVERYDAY MESSENGER 13L BLACK
PEAK DESIGN EVERYDAY MESSENGER 13L BLACK PEAK DESIGN EVERYDAY MESSENGER 13L BLACK
  • Универсална чанта тип Messenger
  • Регулираща се височина от 29.7 до 36 см
  • Джоб за лаптоп 13” и таблет 12.9”
  • Бърз и сигурен достъп с MagLatch затваряне
  • Сгъваеми, конфигуриращи се разделители
  • Вътрешни и външни организационни джобове
  • Регулируем ремък с дължина от 52 до 130 см
  • Горна дръжка и възможност за закачане на куфар
  • Варианти:
  • Peak Design Everyday Messenger 13L Ash
Цена: 509,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Peak Design Everyday Messenger 13L е универсална чанта, предназначена за фотографи, визуални артисти или всеки, който може да се възползва от нейния сгъваем, регулеруем дизайн. Чантата може да побере някоя от следните конбинации:  безогледален фотоапарат с обектив + 1-2 допълнителни обектива и аксесоари; дрон DJI Mavic + контролер, батерии, зарядно и други аксесоари; малък DSLR с обектив + 1-2 допълнителни обектива и аксесоари; full-frame DSLR + 70-200 Pro обектив и аксесоари.

Множеството позиции на магнитната закопчалка MagLatch на капака позволяват на чантата да се регулира от 29.7 до 36 см на височина, а вътре са разположени два сгъваеми, конфигуриращи се разделителя, които позволяват техниката да бъде подредена в основното отделение спрямо индивидуалните нужди на ползвателя.

Капакът на Everyday Messenger 13L се отваря широко и осигурява бързо и лесно поставянето и изваждането на техниката в главното отделение, в задната част на което са разположени джобове за таблет с размер до 12.9 инча и лаптоп до 13 инча. Чантата разполага и с вътрешни и външни джобове за аксесоари и лични вещи, а също и с два външни ремъка, които могат да се закачат на допълнителните гайки по ръба на чантата за носене на статив, монопод или друг багаж.

Peak Design Everyday Messenger 13L разполага с удобен регулеруем ремък с дължина от 52 до 130 см, който може да се носи на рамо или през рамо, а чрез поставянето на единия от външните ремъци като колан на кръста, чантата се фиксира около потребителя и не позволява нежеланото завъртане, например при каране на велосипед. 

Everyday Messenger 13L на Peak Design е изработена от 100% рециклирани материали и се отличава с издръжлива, устойчива на атмосферния влияния найлонова конструкция и водоустойчив долен панел за по-голяма сигурност.

Спецификации

Капацитет: 13L , 16L (разгъната)
Размер на отделението за лаптоп: 22.9cm x 2.5cm x 33cm (побира лаптоп Macbook Pro 13)
Размер на отделението за таблет: 30.6cm x 22.1cm x 0.7 cm (побира iPad Pro 12.9")
Тегло: 1.01 кг (без разделители); 1.21 кг (с разделители) 
Размери: 

Peak Design Everyday Messenger 13L Black

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим на 22.04.2024
Безплатна доставка
Цена: 509,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти