Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

светкавица Profoto C1 Plus професионално осветление за смартфон

Код:105010129
PROFOTO 901380 C1 PLUS
Profoto C1 Plus професионално осветление за смартфон PROFOTO 901380 C1 PLUS PROFOTO 901380 C1 PLUS PROFOTO 901380 C1 PLUS PROFOTO 901380 C1 PLUS
  • За iPhone 7 и по-нови (предстои версия за Android)
  • Компактен джобен размер
  • Кръгла форма с мека светлина
  • Магнитен монтаж за светлинни модификатори
  • Автоматичен и ръчен режим
  • Вграден бутон за снимане
  • Регулируеми нива на мощност (макс. 4300 лумена)
  • Anti-flicker режим на постоянно осветление
  • 1/4 "-20 резба за монтаж
  • Li-Po батерия - 2000 импулса с пълна мощност или 40 мин. постоянно осветление
  • Зареждане за 2 ч.
  • Варианти:
  • Profoto C1 професионално осветление за смартфон
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Profoto C1 Plus е студийна светкавица и постоянно осветление за смартфон, която позволява създаването на професионални изображения само с едно кликване.

Снимайте в автоматичен режим с мощност на светкавицата, съобразена със светлинните условия или преминете в ръчен режим за пълен контрол на мощността, експозицията и цветната температура.

Светкавицата Profoto C1 Plus е съвместима с леки и компактни светлинни модификатори като цветни гелове, решетки и купол, които дават неограничени творчески възможности.

Проектирано да се побере в дланта на ръката ви, Profoto C1 Plus е комбинирано импулсно и постоянно преносимо осветление за смартфони, което осигурява красива светлина в движение и помага за създаването на професионални изображения с едно натискане на бутон. Снимайте в автоматичен режим, съобразен с околното осветление и превключвайте между естествени и драматични ефекти просто само с едно движение на пръста. За тези, които биха искали повече контрол над мощността, експозицията и цветната температура, C1 Plus може да се използва и в ръчен режим.

Profoto C1 Plus е проектирано с кръгла форма, която разпределя светлината плавно, меко и равномерно. Благодарение на широката гама от цветове ще можете да съчетаете C1 с голямо разнообразие от условия на осветление, вариращо от здрач до зори. За да запазите изображенията си естествени, вградените отражатели и куполният дифузьор създават естествени сенки, индексът на цветопредаване> 90 произвежда светлина, която е много близо до дневната. Profoto C1 Plus е съвместим и с инструменти за оформяне на светлината като цветни гелове, решетки и куполи, които предоставят широк спектър от творчески възможности. Инструментите за оформяне на светлината се поставят и премахват изключително бързо и лесно с магнитния монтаж на C1 Plus.

Използвайте го от ръка, за да изследвате различни ъгли, като просто го местите наоколо или го монтирайте на статив, стойка или рамо с вградената стандартна резба. Можете дори да използвате няколко C1 Plus едновременно.

Тъй като C1 Plus е съвместим и с Profoto AirTTL контролери, можете да го използвате и при снимане с фотоапарат. Вградената му литиево-полимерна батерия от 1500mAh издържа около 2000 импулса с пълна мощност или 40 минути непрекъсната светлина при пълна мощност. След изчерпване може да се презареди за два часа с помощта на включения USB Type-C към Type-A кабел.


Profoto C1 Plus е съвместим с iPhone 7 и по-нови версии и с приложението Profoto Camera - професионалната камера за смартфони от майсторите на светлината - Profoto.

Съдържание на кутията

Profoto C1 Plus Професионално Осветление За Смартфон

Clic Dome
USB Type-C - Type-A Кабел