Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

светкавица Profoto C1 професионално осветление за смартфон

Код:105010128
PROFOTO 901360 C1
Profoto C1 професионално осветление за смартфон PROFOTO 901360 C1 PROFOTO 901360 C1 PROFOTO 901360 C1 PROFOTO 901360 C1
  • За iPhone 7 и по-нови (предстои версия за Android) 
  • Компактен джобен размер
  • Кръгла форма с мека светлина
  • Вградени рефлектори и дифузьор
  • Автоматичен и ръчен режим
  • Вграден бутон за снимане
  • Регулируеми нива на мощност (макс. 1600 лумена)
  • Anti-flicker режим на постоянно осветление
  • Li-Po батерия - 2000 импулса с макс. мощност или 30 мин. постоянно осветление
  • Зареждане за 2 ч.
  • Варианти:
  • Profoto C1 Plus професионално осветление за смартфон
Цена: 295,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Profoto C1 е студийна светкавица и постоянно осветление за смартфон, която позволява създаването на професионални изображения само с едно кликване.

Кръглата форма на светкавицата Profoto C1, заедно с вградените рефлектори и куполообразния дифузьор, осигурява мека и равномерно разпределена светлина, наподобяваща естествените светлинни източници.

Снимайте в автоматичен режим с мощност на светкавицата, съобразена със светлинните условия или преминете в ръчен режим за пълен контрол на мощността, експозицията и цветната температура.

Проектирано да се побере в дланта на ръката ви, Profoto C1 е комбинирано импулсно и постоянно преносимо осветление за смартфони, което осигурява красива светлина в движение и помага за създаването на професионални изображения с едно натискане на бутон. Снимайте в автоматичен режим, съобразен с околното осветление и превключвайте между естествени и драматични ефекти просто само с едно движение на пръста. За тези, които биха искали повече контрол над мощността, експозицията и цветната температура, C1 може да се използва и в ръчен режим.

Profoto C1 е проектирано с кръгла форма, която разпределя светлината плавно, меко и равномерно. Благодарение на широката гама от цветове ще можете да съчетаете C1 с голямо разнообразие от условия на осветление, вариращо от здрач до зори. За да запазите изображенията си естествени, вградените отражатели и куполният дифузьор създават естествени сенки, индексът на цветопредаване> 90 произвежда светлина, която е много близо до дневната.

Вградената му литиево-полимерна батерия издържа около 2000 импулса с пълна мощност или 30 минути непрекъсната светлина при пълна мощност. След изчерпване може да се презареди за два часа с помощта на включения USB Type-C към Type-A кабел.

Profoto C1 е съвместим с iPhone 7 и по-нови версии и с приложението Profoto Camera - професионалната камера за смартфони от майсторите на светлината - Profoto.

Съдържание на кутията

Profoto C1 Професионално Осветление За Смартфон

USB Type-C - Type-A Кабел

Profoto C1 професионално осветление за смартфон

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим утре
Безплатна доставка
Цена: 295,00 лв.