Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

стабилизатор Zhiyun-Tech Weebill Lab + аксесоар Zhiyun-Tech Weebill Lab Creator Accessories Kit

Код:180210059
ZHIYUN WEEBILL LAB
ZHIYUN WEEBILL LAB CREATOR ACCESSORIES KIT ZHIYUN WEEBILL LAB ZHIYUN WEEBILL LAB ZHIYUN WEEBILL LAB ZHIYUN WEEBILL LAB
ZHIYUN WEEBILL LAB ZHIYUN WEEBILL LAB
  • Ръчен гимбал Zhiyun Weebill
  • Функционален дизайн
  • Товароносимост: 2.99 кг
  • Портове: 1 x USB Micro-B
  • 360° Pan, Tilt и Roll
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Weebill LAB е 3-осова стабилизираща система за безогледални фотоапарати и компактни видеокамери с изключителен ергономичен дизайн.

За пръв път ръчен гимбал предлага трипод, който може да функционира като ергономична дръжка, предлагайки по този начин възможността за удобен избор на ъгъла на снимане, както и статичното поставяне на камерата при необходимост.

Безжичният трансфер към на практика всяко мобилно устройство с iOS или Android позволява мониторинг в реално време с 720p видео (с определени модели фотоапарати като например Panasonic GH5 или Sony A7S (вижте сайта на производителя за пълне списък на съвместимите модели). Контролът на основни функции е допълнително улеснен от специалния джойстик и вградения OLED монитор.

Освен стандартните режими на работа на системата, Weebill LAB предлага Vortex Mode за 360-градусово заснемане около оста за панорамиране, докато останалите оси на гимбала следват неговото движение за изключителна динамика на видеото.

Системата използва лесен за монтаж и демонтаж механизъм, с основа Manfrotto и Arca-Swiss плочка, а всяка ос на стабилизация е оборудвана с механичен блокаж за удобно и безопасно пренасяне, както и за много по-улеснено балансиране - можете да заключите определена ос, докато настройвате останалите.

Zhiyun Weebill LAB поддържа използването на външен TransMount Max Servo модул с мотор за контрол на фокуса и вариото на обектива.

аксесоар Zhiyun-Tech Weebill Lab Creator Accessories Kit

Zhiyun-Tech Weebill Lab Creator Accessories Kit включва всичко необходимо, за да започнете работа с вашия стабилизатор Zhiyun-Tech Weebill Lab. Комплектът включва TransMount Държач за телефон с Crown Gear, TransMount Servo Zoom фокус контролер (Max), TransMount Мини монопод, TransMount Мултифункционален колан и TransMount Quick Setup Kit. 

TransMount Държач за телефон с Crown Gear

Zhiyun-Tech TransMount Държач за телелфон с Crown Gear се монтира отстрани на гимбала и ви позволява да използвате телефон с ширина до 6.3 инча, когато е поставен в хоризонтално положение. Също така държача може да се движи напред/назад и може да се сгъва, когато не се използва.

TransMount Servo Zoom фокус контролер (Max)

TransMount Servo Zoom фокус контролер (Max) може да се изпозлва за контрол на вариото на обектива или на фокуса. Моторът се прикрепва към основата на гимбала без никакви инструменти, използвайки само включените в комплекта скоби и винтове. Управлявайте ТransMount Max от вашия смартфон чрез приложението ZY Play, докато е звързан със стабилизатора Weebill Lab. Свързването към Weebill Lab става чрез USB кабели, които позволяват предаване на сигнала с нулево закъснение.

TransMount Мини монопод и TransMount Мултифункционален колан

Мини моноподът е проектиран да работи с мултифункционалния колан за по-голяма сигурност при работа със стабилизиращата система Weebill Lab. Коланът разполага с бързоосвобождаващо се гнездо, в което се закрепва монопода. Тежестта на системата се прехвърля върху монопода и колана, което ви позволява по-лесно управление и снимане.

TransMount Quick Setup Kit

TransMount Quick Setup Kit включва два адаптера с бързо освобождаване за моментално поставяне на мини статива и монопода към  Weebill Lab. Адаптерът се състои от две части - една се завива на трипода/монопода, а другата към дръжката на гимбала - като просто щракват една в друга.

Характеристики

стабилизатор Zhiyun-Tech Weebill Lab

Стабилизатор
Стабилизация (оси)3
ВъртенеYaw (Pan): 360°

Pitch (Tilt): 360°

Roll: 360°
Товароносимост3 kg
Захранване
Батерия2 x 18650 Li-ion

до 6-10 часа работа
Захранване6.4 до 8.4 VDC
Размери
Размер7 x 19 x 30 cm
Тегло970 g
Други
USB1 x USB Micro-B (Power / Control)
HDMI...
Wi-FiДа
BluetoothBluetooth 5.0

Съдържание на кутията

стабилизатор Zhiyun-Tech Weebill Lab

Батерия 2 x 18650 Battery
Мини трипод
Зарядно устройство
Подложка за обектив
USB Type-C Cable
Micro-USB Cable
Camera Cable
Micro-USB to USB Type-C Converter
Калъф за носене

аксесоар Zhiyun-Tech Weebill Lab Creator Accessories Kit

TransMount Държач за телефон с Crown Gear
TransMount Servo Zoom фокус контролер (Max)
TransMount Мини монопод
TransMount Мултифункционален страп
TransMount Quick Setup Kit