Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

аксесоар Zhiyun-Tech Weebill Lab Creator Accessories Kit

Код:104010193
ZHIYUN WEEBILL LAB CREATOR ACCESSORIES KIT
  • TransMount Държач за телефон с Crown Gear
  • TransMount Servo Zoom фокус контролер (Max)
  • TransMount Мини монопод
  • TransMount Мултифункционален страп
  • TransMount Quick Setup Kit
Цена: 519,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Описание

Zhiyun-Tech Weebill Lab Creator Accessories Kit включва всичко необходимо, за да започнете работа с вашия стабилизатор Zhiyun-Tech Weebill Lab. Комплектът включва TransMount Държач за телефон с Crown Gear, TransMount Servo Zoom фокус контролер (Max), TransMount Мини монопод, TransMount Мултифункционален колан и TransMount Quick Setup Kit. 

TransMount Държач за телефон с Crown Gear

Zhiyun-Tech TransMount Държач за телелфон с Crown Gear се монтира отстрани на гимбала и ви позволява да използвате телефон с ширина до 6.3 инча, когато е поставен в хоризонтално положение. Също така държача може да се движи напред/назад и може да се сгъва, когато не се използва.

TransMount Servo Zoom фокус контролер (Max)

TransMount Servo Zoom фокус контролер (Max) може да се изпозлва за контрол на вариото на обектива или на фокуса. Моторът се прикрепва към основата на гимбала без никакви инструменти, използвайки само включените в комплекта скоби и винтове. Управлявайте ТransMount Max от вашия смартфон чрез приложението ZY Play, докато е звързан със стабилизатора Weebill Lab. Свързването към Weebill Lab става чрез USB кабели, които позволяват предаване на сигнала с нулево закъснение.

TransMount Мини монопод и TransMount Мултифункционален колан

Мини моноподът е проектиран да работи с мултифункционалния колан за по-голяма сигурност при работа със стабилизиращата система Weebill Lab. Коланът разполага с бързоосвобождаващо се гнездо, в което се закрепва монопода. Тежестта на системата се прехвърля върху монопода и колана, което ви позволява по-лесно управление и снимане.

TransMount Quick Setup Kit

TransMount Quick Setup Kit включва два адаптера с бързо освобождаване за моментално поставяне на мини статива и монопода към  Weebill Lab. Адаптерът се състои от две части - една се завива на трипода/монопода, а другата към дръжката на гимбала - като просто щракват една в друга.

Съдържание на кутията

Zhiyun-Tech Weebill Lab Creator Accessories Kit

TransMount Държач за телефон с Crown Gear
TransMount Servo Zoom фокус контролер (Max)
TransMount Мини монопод
TransMount Мултифункционален страп
TransMount Quick Setup Kit