Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

аксесоар B.I.G. 486010 Цветна таблица 14х19 + CD

Код:103090029
B.I.G. 486010 ?????? ??????? 14X19 + CD
  • Цветна таблица
  • Размер: 14x19 см
Цена: 69,00 лв.

Добави в любими

Описание

Цветна таблица за тестване и калибриране на TFT, LCD и CRT монитори, специално адаптирани към изискванията на цифровата фотография.
Съдържа внимателно подбран набор от 12 естествени цвята, които се срещат в ежедневието (листа на дървета, цветя, човешка кожа), 6 прецизно формулирани карета с основните цветове (R, G, B, C, M и Y) и 6 карета с плавна градация на сивото. Повърхността на еталона отразява светлината по същия начин като нормалните предмети в природата.
Използвайки цветната таблица и безплатния инструмент DNG Camera Editor на Adobe, можете да създадете ръчно ICC профил на вашата цифрова камера.
По време на обработката на вашите изображения от цифрова камера или скенер можете да внесете всички необходими корекции в цветността, така че заснетото копие на цветния еталон да постигне същите цветни стойности като оригинала. Този процес е технически акуратен и независим от прецизността на работния монитор, тъй като работите по цифрови стойности на цветовете, а не визуално. По този начин можете максимално точно да репродуцирате цветовете на заснемания обект.
При директно сравнение, отклоненията могат лесно да бъдат определени и коригирани в настройките на монитора.

B.I.G. 486010 Цветна таблица 14х19 + CD

Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
Поръчай сега, и ще го изпратим на 01.04.2024
Цена: 69,00 лв.