Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

аудио рекордер Zoom R16 Recorder Interface

Код:131010051
ZOOM R16 RECORDER INTERFACE
ZOOM R16 RECORDER INTERFACE ZOOM R16 RECORDER INTERFACE ZOOM R16 RECORDER INTERFACE
  • USB аудио интерфейс 24-bit / 96 kHz
  • 16-канален мобилен рекордер/миксер
  • 8 XLR/TRS комбинирани входа с 48V фантомно захранване
  • Едновременен 8-канален запис
  • Вграден стерео кондензаторен микрофон
  • Над 100 DSP ефекта
  • Може да работи като DAV контролер
  • Захранване: 6 х АА батерии / USB Bus Power
  • Памет: SD (16MB - 2GB) / SDHC (4GB - 32GB)
Цена: 799,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Zoom R16 Recorder Interface обединява разнообразни аудио инструменти в едно мощно устройство - мултитрак рекордер, USB 2.0 компютърен аудио интерфейс, DAW контролер, миксер и др. Устройството намира приложение не само за музиканти, които могат да записват своите песни на живо, а за филмови режисьори и фотографи.

Използването на Zoom R16 като USB 2.0 аудио интерфейс за запис в компютър също отваря различни възможности. Музикантите могат да го използват, за да проследяват и смесват с любимата си музикална програма или да използват включения софтуер Cubase 4 LE. Филмовите производители и фотографите могат да записват гласове и ADR (допълнителен запис в диалог) директно в своите любими non-linear програми за редактиране като Final Cut Pro.

Zoom R16 Recorder Interface разполага с всичко: вградени стереокондензаторни микрофони, 8 mic/line/instrument входове за свързване на външни устройства, 135 DSP ефекти и хроматичен тунер. Специализираните и jog/shuttle контроли могат да се използват за управление на софтуера, което позволява на потребителя да бъде по-малко зависим от мишката и клавиатурата си и да се съсредоточи върху творческата си работа.

За захранването на Zoom R16 са необходими само 6 АА батерии (алкални или акумулаторни). Използване на алкални батерии ви осигурява над 4,5 часа работа, дори при непрекъснато записване. Като алтернатива можете да използвате включения адаптер за променлив ток или USB, когато е свързан към компютър. R16 записва директно на SD и SDHC карти с капацитет до 32 GB, което ви осигурява до 100 часа аудио.

Софтуерът Cubase LE, включен в комплекта, ви дава възможност не просто да записвате невероятно аудио, а и да миксирате и редактирате

Съдържание на кутията

Zoom R16 Recorder Interface

Адаптер за променлив ток
USB кабел
Cubase LE software

Разгледани продукти

Изчисти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време