стабилизатор Zhiyun-Tech Smooth 4

Код:104010139
Zhiyun-Tech Smooth 4
Zhiyun-Tech Smooth 4 Zhiyun-Tech Smooth 4 Zhiyun-Tech Smooth 4 Zhiyun-Tech Smooth 4 Zhiyun-Tech Smooth 4
Zhiyun-Tech Smooth 4
  • Zhiyun Smooth 4 е 5-та генерация стабилизираща система
  • Подходяща за смартфони до 210 гр.
  • Focus Pull и Zoom функции
  • Функция Time Lapse
  • Функция за проследяване на обекти
  • Изведени бутони за снимане/запис, приближение
  • Джойстик за въртене и накланяне
  • Вградена Li-ion батерия осигурява работа до 12 часа с едно зареждане
  • Време за зареждане: 3 ч
  • 5V изход за зареждане на телефон, докато снимате
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Zhiyun Smooth 4 превръща мобилния ви телефон в професионална камера за заснемане на филми, като ви помага да създавате стабилни и плавни видеа само с вашия смартфон.

Дизайнът на вградения контролен панел може да намали нуждата от докосване на дисплея и да помогне на потребителите да контролират стабилизатора и мобилната камера директно с бутоните за управление. 

ZHIYUN SMOOTH 4 BLACK

Чрез безплатното приложение ZY Play (Android и iOS) бързо и лесно настройвате и използвате различните режими и функции, които Smooth 4 предлага. 

VERTIGO SHOT

Vertigo ефектът е кинематографски способ, въведен от Алфред Хичкок, при който камерата се приближава или отдалечава от обекта, като едновременно с това регулира ъгъла на увеличение, за да запази същия размер на обекта в кадъра. Обектът изглежда неподвижен, докато фона се променя.

POV ORBITAL SHOT

Smooth 4 дава възможност за снимане на видео от първо лице, чрез функцията POV Orbital shot. Тази техника е фундаментална при обработка на видео и се използва, за да покаже какво вижда героят или неговата реакция.

TIME LAPSE EXPERT

Smooth 4 поддържа всички видове съвременни техники на снимане. Чрез отделните Time Lapse режими може да постигате различни ефекти като всичко зависи само от вашето въображение.

Roll-angle Time Lapse

Motionlapse

Hyperlapse

FOCUS PULL & ZOOM

Вграденото колело, с което Smooth 4 разполага, ви дава изключително плавен контрол при движение. Чрез него може да приближавате вашия обект при заснемане на близък план, а след натискане на функционалния бутон за превключване на режима, колелото се конфигурира във фокусен спусък. Това ви помага за постигане на прецизен фокус в реално време и създаване на креативни снимки. 

OBJECT TRACKING

Smooth 4 може да прави плавни кадри и да проследява обекти едновременно. Неговите възможности обаче не се ограничават със следене само на човешки лица - може да  нагласите обекта, който искате да наблюдавате на екрана, а стабилизаторът може да свърши останалото. 

ZHIYUN SMOOTH 4 BLACK

Zhiyun Smooth 4 е лек и издръжлив. Той разполага с вградена литиево-йонна батерия, която му осигурява работа до 12 часа. USB Type-C портът на ръкохватката ви позволява да зареждате стабилизатора и от преносима батерия, за да удължите още повече времето за снимане. Светодиодният дисплей показва оставащата мощност, а 5V изход ви позволява да зареждате телефона си, докато снимате с него.

Актуален списък на поддържаните устройства може да видите на сайта на производителя

Съдържание на кутията

Zhiyun-Tech Smooth 4

Кутия за съхранение
USB type C кабел
Трипод

Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти