Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

обектив Zeiss CP.3 XD 25mm T/2.1 Compact Prime - PL

Код:101040053
Zeiss CP.3 XD 25mm T/2.1 Compact Prime - PL
  • Широкоъгълен Full-Frame Cinema обектив
  • eXtended Data (XD) и /i конектори
  • 14 ламелна безстъпкова диафрагма
  • 300° ротиране на фокусния ринг
Цена: 11 699,00 лв.

Кредит Добави в любими

Описание

Обективът Zeiss XD 25mm T/2.1 Compact Prime e твърд широкоъгълен модел за кино и видео предназначен за използване с безогледалните фотоапарати с пълноформатни сензори.

Характерното за тази серия са новите eXtended Data връзки, които предават в реално време основни метаданни за обектива (фокусно разстояние, позиция на фокус, настройка на ириса и изчисляване на дълбочината на рязкост) както през Cooke /i интерфейс на самия байонет, така и чрез 4-пинова LEMO връзка на тялото на обектива. 

Всички модели от серията споделят един и същ преден диаметър, разположение на зъбните пръстени и механична конструкция. Поради идентичните си характеристики, обективите и съвместимите аксесоари могат лесно и бързо да бъдат заменяни с други.

Друга характеристика на обективите от тази серия са сменяемите байонети.  Ако желаете да монтирате вашия обектив CP.3 към друга камера, това може да стане бързо и лесно.

Антирефлексно покритие предотвратява отблясъците за повишен контраст и цветопредаване, а подобреният ергономичен дизайн с намалени размери и равномерно разпределение на тежестта гарантира удобно използване на обектива във всякакви ситуации.

Корпусът е защитен от влага, прах и екстремни температури, което дава възможност за работа и в неблагоприятни климатични условия.

Характеристики

Общи характеристики
Размер на филтъра95 мм
Максимална диафрагмаT2.1
Минимална диафрагмаT22
Минимално разстояние на фокусиране26 см
Ламели на диафрагмата15
Размер83.7 мм
Тегло820 грама

Разгледани продукти

Изчисти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време