микрофон Rode NTG4+

Код:104090044
Rode NTG4+
  • Разработен на основата на популярния и широко приет RØDE NTG2, NTG4 + разполага с изцяло нова кондензаторна капсула с нисък шум, висока чувствителност и вграден контрол на нивата чрез дигитални превключватели.
  • NTG4 + е първият микрофон, който разполага с вградена батерия, която осигурява 150 часа работа и удобството на USB зареждането
  Топ оферта
  Цена: 499,00 лв.
  Плати: 449,00 лв.
  Спестете: 50,00 лв.

  Кредит Добави в любими

   Описание

   Rode NTG4+ е висок клас насочен микрофон с цифрови превключватели и първият микрофон, който разполага с вградена батерия, която осигурява 150 часа работа и удобството на USB зареждането. Микрофонът намира приложение във филмови и телевизионни продукции, звуков дизайн, работа на терен и др. 

   NTG4+ се характеризира с подобрена капсула, която може да се монтира на телескопична дръжка (boompole), на ръчен грип или върху камерата.Микрофонът разполага със суперкардиоиден полярен модел с честотен диапазон от 20 до 20 kHz, чувствителност от -32 dB re 1 V/Pa, динамичен диапазон от 119 dB, съотношение сигнал/шум от 78 dB SPL и максимален SPL от 135 dB. Захранването може да бъде +48V фантомно или от вградената батерия.

   NTG4+ е обирудван с бутон за захранване с LED индикатор, както и три цифрови бутона за превключване с LED индикатори. Първият бутон осигурява pad от -10 dB на входа на микрофона, за да позволи записването на силни звуци без clipping. Средният бутон включва 75 Hz високочестотен филтър (high pass filter), който е полезен за намаляване на ниските честоти и инфразвуковия тътен от климатичните/вентилационни системи на закрито или уличния трафик на открито. Третият бутон е High Frequency Boost, който помага за възстановяването на част от високочестотното съдържание, което често се губи, когато върху микрофона се постави ветробран. Допълнително предимство е, че високочестотният превключвател за усилване може да помогне за подобряване на разбираемостта на записаната реч, особено полезна за филмови и телевизионни продукции.

   Вградената литиево-йонна батерия на Rode NTG4+ ви осигурява 150 часа работа като времето за зареждането ѝ с Micro USB кабел до пълен капацитет отнема 2 часа.

   Спецификации

   Акустичен принцип: Line Gradient
   Полярен модел: Supercardioid
   Честотен обхват: 20Hz - 20kHz
   Изходен импеданс: 200Ω
   Максимален SPL: 135dBSPL
   Чувствителност: -32.0dB re 1 Volt/Pascal (25.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
   Еквивалентно ниво на шума (А-претеглен): 16dBA
   Захранване: Вградена Li-Ion батерия, +48V Фантомно захранване
   Изход: 3-пинов XLR
   Тегло: 176 гр

   Съдържание на кутията

   Rode Ntg4+

   Щипка за микрофон
   Ветробран
   Калъф
   Микро USB кабел за зареждане

   Rode NTG4+

   Наличен Икона за повече информация за наличността на продукта
   Поръчай сега, и ще го изпратим на 02.08.2021
   Безплатна доставка
   Цена: 499,00 лв.
   Плати: 449,00 лв.
   Спестете: 50,00 лв.

    Разгледани продукти

    Изчисти