Обектив Sony FE 85mm f/1.8

Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

обектив Sony FE 85mm f/1.8
Код:101010330

Sony FE 85mm f/1.8
FE 85mm f/1.8 FE 85mm f/1.8 FE 85mm f/1.8
 • Светлосилен автофокусен теле обектив
 • Закръглена 9 ламелна диафрагма
 • Тегло: 371 грама
 • Мин. Разстояние (макро): 80 см (1/7.7)
 • Резба за филтър: 67 мм
 • Съвместимост: Sony E (FE)
 • Фок. разст.(екв.на 35мм филм): 85 мм
Цена: 1 249,00 лв.
Цена след премия в брой: 1 099,12 лв.

Лизинг

Описание

 

Рязкост и боке ефект, перфектни за портрети

Рязкостта и плавното боке на добре конструиран твърд обектив за телефотография със среден обхват за портрети нямат равни, а SEL85F18 е отличен избор. Той е с олекотена конструкция за мобилност, оптика с висока производителност и голяма максимална апертура F1.8, които дават отлично качество на изображението. Идеален втори обектив за потребители на пълноформатни и APS-C фотоапарати.

Чудесни работни показатели на твърдия обектив

ED стъкло за компенсиране на хроматичната аберация, кръгла апертура с 9 ламела и внимателно управлявана сферична аберация допринасят за превъзходна рязкост и плавно боке.


Мобилен, лесен за управление при активно заснемане

Компактна, лека конструкция (371 г, 13,1 унции), която е идеално съчетана със серията α7, предлага чудесна комбинация от преносимост и високо качество на изображението за портрети, събития и др.

Тихо, прецизно задвижване на фокуса

Двойна линейна двигателна система задвижва директно фокусния механизъм на обектива, без да пречи на зъбните колела, за прецизна, тиха работа, която е идеална както за филми, така и за снимки.

Разнообразни функции, създадени с качество

Персонализируем бутон за задържане на фокуса, широк и чувствителен на допир пръстен за фокусиране, дизайн, устойчив на прах и влага, 1 и много други удобства допринасят за постигане на невероятно качество и адаптивност.
Конфигурация на обектива
Впечатляващи оптични работни показатели за фотоапарати Sony, прецизно проектирани за адаптивност и надеждност при всевъзможни приложения.

[1] ED стъкло
 
Схема на MTF
MTF (функция за трансфер на модулация) описва доколко обективът може да възпроизвежда фини детайли, измерени като степен на контраст между фино разделени линии.

[1] Контраст (%) [2] Разстояние от оптичния център (мм) [3] Пространствена честота [4] 10 линейни двойки/мм [5] 30 линейни двойки/мм [6] Макс. апертура [7] F8 апертура [8] R: радиални стойности, T: тангентни стойности


Sony FE 85mm f/1.8

Наличен
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 1 249,00 лв.
Цена след премия в брой: 1 099,12 лв.

  Разгледани продукти

  Изчисти