Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

стабилизатор Glidecam X-30 System with V-Mount Battery Plate

Код:104010077
GLIDECAM X-30 SYSTEM WITH V-MOUNT BATTERY PLATE
  • Професионална стабилизираща система за камери с тегло от 6.8 до 13.6 кг
  • V-Mount плочка за батерии
  • Двойно шарнирно опорно рамо с Light-Force технология
  • 3-осова стабилизация
  • Телескопичен център
  • Включена докинг скоба
  • Алуминиева конструкция
  • Плочка за камера с бързо освобождаване
  • Регулируема жилетка за равномерно разпределение на тежестта
  • Товароносимост опорно рамо: 22,6 kg
  • Тегло рамо: 5.17 kg
  • Варианти:
  • Glidecam X-30 System with Anton Bauer Battery Plate
Цена: 38 999,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Описание

Професионалната стабилизираща система Glidecam X-30 System е предназначена за филмови и видеокамери с тегло от 6,8 до 13,6 kг. Тя ви позволява да снимате докато вървите, бягате, изкачвате се и слизате по стълби, както и от движещи се превозни средства- без нестабилност или трептене на камерата. Пълната система се състои от опорно рамо, жилетка, опорна шейна, докинг скоба и опорна стойка.

Glidecam X-30 System изолира движението на тялото от камерата, като я балансира в относително неподвижно състояние, което ви позволява да създавате кадри с изключително плавни движения.

Опорното рамо се състои от 18 прецизно изработени лагери, които създават минимално триене и осигуряват гладко и безшумно движение.

Четири титаниеви пружини осигуряват на опорното рамо неговата повдигаща сила. Напрежението се регулира на място и позволява различни тежести на камерата. Опорното рамо може да издържи общо комбинирано тегло на камерата и шейната до 22.6 kg.

Ключова конструктивна характеристика на този елемент е технологията Light-Force. Това буквално означава, че от оператора се изисква изключително малко усилие за да задържи опорното рамо в дадена позиция или да я движи нагоре и надолу. В допълнение, системата може да бъде конфигурирана така, че да може да се използва с лява или дясна ръка.

Шейната е проектирана да държи филмови и видеокамери с тегло от 6,8 до 13,6 kg. Състои се от четири основни компонента- платформа за балансиране на камерата, 3-осов стабилизатор, динамична основна платформа и телескопичен център.

Платформата за балансиране на камерата (XY Head, или Top Stage) включва плочка за бързо освобождаване, която позволява бързо поставяне и сваляне на камерата. Ергономичните контролни копчета позволяват бързо и прецизно регулиране на движението на платформата за балансиране на камерата отпред назад и отстрани.

Патентованата Dynamic Base Platform е проектирана за ръчно разширяване или свиване. Това ви позволява лесно да регулирате динамичния баланс на системата или да увеличите или намалите инерцията на въртящия се панел. Тук могат да бъдат поставени до 2 батерии в стил V-Mount.

Жилетката е лека, удобна и може да се регулира, за да пасне на широк кръг оператори. Висока издръжливост, двойна плътност, подложка от EVA пяна и интегрална алуминиева сплав T6 създават жилетка, която може да издържи и разпредели равномерно тежестта на системата върху раменете, гърба и бедрата на оператора. За безопасност и бързо освобождаване специални катарами позволяват бързо сваляне на жилетката.

Разгледани продукти

Изчисти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

3, 4, 5 и 6 май ще бъдат почивни за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 2.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 7.05. (вторник).

На 1 май работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време