Обектив Sony FE 24-70mm f/2.8 GM

Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

обектив Sony FE 24-70mm f/2.8 GM
Код:101010220

Sony FE 24-70mm f/2.8 GM
FE 24-70mm f/2.8 GM FE 24-70mm f/2.8 GM
  • Светлосилен автофокусен стандартен варио обектив
  • Nano AR покритие на лещите
  • Прахо и влагоустойчива конструкция
  • Тегло: 886 г
  • Мин. Разстояние (макро): 38 см (1/4.2)
  • Резба за филтър: 82 мм
  • Съвместимост: Sony E (FE)
  • Фок. разст.(екв.на 35мм филм): 24-70 mm
Цена: 4 599,00 лв.

Лизинг

ОписаниеСтандартното мащабиране е подобрено

Постоянно F2.8 24 – 70 mm мащабиране с невиждано досега обединяване на висока разделителна способност и меко боке.

Нова ера на работни показатели на стандартно мащабиране

Дизайн и технология без компромиси в нов постоянен вариообектив F2.8, който може напълно да използва потенциала на работа на съвременни и бъдещи корпуси на фотоапарати с висока разделителна способност.

Несравнима разделителна способност и детайлност

Елементът XA (изключително асферичен) с изключителна прецизност на повърхността работи с ED елементи за невероятна разделителна способност, която може да заснема спиращи дъха текстури и детайли.Яркост и бързина на F2.8 при всякакво фокусно разстояние

Поддържайте настройките на експонация постоянни в целия диапазон на мащабиране за поддържане на възможност за работа при слаба светлина или спиращи действието скорости на затвора с винаги впечатляващо качество на изображението.

Прецизен фокус със невероятна скорост

Direct Drive SSM (DDSSM) свежда до минимум излишното движение като същевременно изтънчените алгоритми подобряват скоростта на работа на автофокуса. Плавна и тиха работа за филми, както и за снимки.

Професионални функции за управление на обектива

Превключвател за режим на фокусиране, бутон за задържане на фокуса и превключвател за заключване на мащабирането предоставят професионално управление за най-различни ситуации на заснемане.

Конфигурация на обектива

Серията обективи G Master извежда обработката на изображения и изразяването на недостижими преди това нива с невероятна комбинация от изключително висока разделителна способност и нежно преливащо фоново боке.Схема на MTF

MTF (Функция за предаване на модулация) описва доколко добре обективът може да пресъздава фини детайли, измерена като постигнатата степен на контраст между линии с малко разстояние помежду си. 
Управление на обектива1. Пръстен за фокусиране/2. Пръстен за мащабиране/3. Бутон за задържане на фокуса/4. Превключвател за режим на фокусиране/5. Индекс за монтиране/6. Превключвател за заключване на мащабирането/7. Бутон за освобождаване на сенника
 

Sony FE 24-70mm f/2.8 GM

Наличен
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 4 599,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти