Вземете избрани модели SONY с 1 г. допълнителна гаранция!

Промоцията е в сила при покупка на участващите продукти самостоятелно или в комплект, направена в магазини ФотоСинтезис или онлайн до 31.01.19 включително и коректна регистрация на продукта.

Необходимо е регистрацията на Интернет страницата на Sony да бъде извършена в рамките на 60 дни от датата на покупката.

Фотоапарати и комплекти:

Обективи:

Регистрацията на продукта и активирането на вашата едногодишна удължена гаранция трябва да бъдат завършени в рамките на 60 дни от покупката на продукта. Ако вече сте закупили или по друг начин сте се сдобили с удължена гаранция за този продукт, имайте предвид, че няма да отговаряте на условията за добавяне на допълнителна една година гаранция.  ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Предложението изтича на 31 януари 2020 г. – покупката на продукт трябва да бъде извършена до тази дата. Регистрацията на продукта и активирането на вашата едногодишна удължена гаранция трябва да бъдат завършени в рамките на 60 дни от покупката на продукта. Ако вече сте закупили или по друг начин сте се сдобили с удължена гаранция за този продукт, имайте предвид, че няма да отговаряте на условията за добавяне на допълнителна една година гаранция чрез този код. Удължената гаранция не може да се прехвърля. Предложението е валидно за покупката във всички държави членки на ЕС без Люксембург, Нидерландия и Норвегия (но включително Обединеното кралство) плюс Босна и Херцеговина, Черна гора, Сърбия и Швейцария.