дрон DJI INSPIRE 1 PRO

Код:120011005
DJI INSPIRE 1 PRO
  • Дрон с 4K камера за професионално аерозаснемане
  • Прецизна жироскопно стабилизирана стойка
  • Въртене на камерата на 360°
  • 2000 метра обхват на дистанционното
  • Вградена Lightbridge технология
  • Трансформиращ се дизайн
  • Видео - UHD 4K 4096x2160p резолюция
  • HD видео връзка в реално време
  • Възможност за управление на камерата от второ дистанционно
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание
 

 

 
Камерата на DJI Inspire 1 PRO е оборудвана с със сензор Micro Four Thirds CMOS и байонет за обективи от системата Micro Four Thirds и 3-осна стабилизираща система. Камерата записва на карти тип microSDHC/SDXC и е в състояние да изпраща 720p сигнал в реално време до мобилно устройство с приложението DJI GO app, към монитор или FPV очила с HDMI вход.
За разлика от много други модели с фиксирано шаси за приземяване, Inspire 1 предлага сгъваема система за позициониране при кацане. По време на полет, рамената се вдигат така, че да осигурят безпрепятствена 360-градусова гледка. Възможно е присъединяването на втори контролен пулт за дистанционно управление, така че единият оператор да може да се съсредоточи върху пилотирането, докато другият контролира камерата.

Inspire 1 е оборудван с GPS-базирана система за стабилност, която е в състояние да задържи позицията на летателния апарат дори при интерференция, да компенсира някои от грешките на пилота, да върне автоматично дрона в изходна позиция и да позволи използването на различни полуавтоматични режими на полет. Inspire 1 е оборудван и с допълнителна система за контрол при полет в затворени помещения или на места, където липсва GPS сигнал.

Готов за полет
Inspire 1 е оборудван с всичко необходимо за да може да полети малко след изваждането му от кутията - не се налага сложно сглобяване.

Камера с микро 4/3 сензор
Камерата на Inspire 1 PRO Zenmuse X5 е оборудвана с със сензор Micro Four Thirds CMOS и байонет за обективи от системата Micro Four Thirds (в комплекта е включен обектив Panasonic Lumix 15mm f/1.7).

4K и HD видео
Zenmuse X5 записва DCI 4K 4096 x 2160 / 23.98p или UHD 4K / 29.97p видео

16MP снимки
Zenmuse X5 позволява заснемането на 16MP снимки, както и серийно снимане с 3, 5, или 7 кадъра и time-lapse с интервали между 3 и 60 секунди. 

3-осна стабилизираща система
Камерата Zenmuse X5 е монтирана на интегрираната 3-осна стабилизираща система на дрона, която използва безчеткови серво двигатели, за да стабилизира изображението максимално ефективно. Камерата може да се върти на 360 градуса. 

Live HD View
Камерата Zenmuse X5 изпраща 720p HD сигнал в реално време с обхват до 1.9 km, който може да се визуализира на мобилно устройство или HDMI монитор.

Сигналът може да бъде възпроизведен и чрез FPV очила чрез вградения HDMI порт на контролния пулт. В комплекта е включена и поставка за таблет или смартфон. 

Сгъваемо карбоново шаси
Когато Inspire е на земята, раменете на шасито са в най-ниската си позиция. Когато дронът е в полет, те могат да бъдат повдигнати, за да осигурят 360-градусова гледка за камерата. 

Аеродинамичен дизайн
Дизайнът на Inspire 1 е предвиден не само да изглежда добре, но и да минимизира въздушното съпротивление, което удължава живота на батерията и летателното време.

Полети на закрито и без GPS сигнал
Допълнителната система за контрол на Inspire (DJI Optical Flow) използва специална камера и звукови вълни, за да осигури стабилен и безопасен полет в закрити пространства и на места без GPS сигнал. 

Мобилно приложение за контрол
От ръчни настройки на камерата до летателна телеметрия - дори автоматично излитане и кацане - всичко това е достъпно чрез мобилното приложение за Inspire 1. 

 

Пълни ръчни настойки

Променяйте всички настройки на камерата по собствено желание - ISO, баланс на бялото, експонация и т.нт.

Карта в реално време и радар
Вижте точно къде се намира вашия Inspire 1 по всяко време. Картата с местоположението може да се увеличава при нужда, като показва последния маршрут. 

Dynamic Home Point
Изходната точка (Home Point) автоматично се осъвременява през цялото време, докато е наличен GPS сигнал към контролния пулт. 

Автоматично излитане и кацане
Излитането и кацането могат да бъдат осъществени с едно докосване. 

Гъвкав контрол
Задайте функции на контролния пулт по свой вкус за максимално удобство при работа. 

Двоен контрол
Inspire позволява използването на два контролни пулта едновременно, като по този начин всеки може да се съсредоточи върху своята задача - управлението на летателния апарат или на камерата. 


Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти