Обектив Nikon AF-S 300mm f/4E PF ED VR

Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

обектив Nikon AF-S 300mm f/4E PF ED VR
Код:101020143

Nikon AF-S 300mm f/4E PF ED VR
  • Висококачествен телефото обектив
  • Електромагнитна диафрагма
  • Флуорно покритие
  • Тегло: 755 грама
  • Мин. Разстояние (макро): 1,4 м
  • Резба за филтър: 77 мм
  • Съвместимост: Nikon F
  • Фок. разст.(екв.на 35мм филм): 300 мм
Цена: 3 399,00 лв.
Плати: 3 199,00 лв.
Спестете: 200,00 лв.

Лизинг

Описание


Намалете разстоянието с този 300-милиметров обектив с формат FX. Този висококачествен твърд обектив е първият NIKKOR с байонет F, снабден с фазов елемент на Френел, и предлага изключителен баланс от компактна конструкция, телефото обхват и високо качество на изображението.
Идеален за снимане на спортни събития и на дивата природа, както и за снимки по време на пътуване и красиви портрети с много детайли, този обектив представлява интелигентният избор, когато искате да запълните кадъра, но не и чантата си.
Комбинацията от максималнa диафрагма f/4, фокусно разстояние 300 мм и впечатляваща технология за VR (намаляване на вибрациите) дава възможност за великолепни резултати при различни условия. Фазовият елемент на Френел намалява значително размерите и теглото, а флуорното покритие отблъсква водата, праха и замърсяванията, без да влошава качеството на изображението.

80-ТА ГОДИШНИНА НА NIKKOR | NIKONВисококачествен телефото обектив: предлага фокусно разстояние 300 мм и бърза максималнa диафрагма f/4. (фокусно разстояние 450 мм при използване с SLR на Nikon с формат DX.)
 

Фазов елемент на Френел:
този телефото обектив осигурява великолепни оптични характеристики и има забележително компактна конструкция. Използването на фазов елемент на Френел (PF) в обектива намалява значително теглото, без да влошава качеството на изображението.

Намаляване на вибрациите (VR): с режим SPORT. VR намалява ефектите от заклащането на фотоапарата и ви дава възможност да снимате с до 4,5 стопа по-ниски скорости на затвора.¹ Режимът SPORT VR (намаляване на вибрациите) осигурява стабилно изображение във визьора при снимане с висока скорост и дава възможност да се получат честота на непрекъснато снимане с намалено закъснение при освобождаване на затвора, подобни на тези при изключено VR.

Усъвършенствани оптични характеристики: Нанокристалното покритие намалява ефективно петната и отблясъците, като увеличава яснотата и контраста в изображенията. Елемент от ED (изключително ниска дисперсия) стъкло намалява до минимум хроматичните аберации.

Електромагнитна диафрагма: осигурява съгласувани и по-прецизни експозиции, особено при серии от снимки с висока кадрова честота.

Флуорно покритие: активно отблъсква водата, праха и замърсяванията, без да влошава качеството на изображението. Покритието увеличава издръжливостта и улеснява почистването на стъклото без повреждане на повърхността му.

Минимално разстояние на фокусиране: 1,4 м.

Уплътнителен пръстен за статив RT-1 (опционален аксесоар): позволява свободно въртене на обектива за плавен преход между вертикална и хоризонтална ориентация.

Характеристики

Основни
ТЕГЛОПриблиз. 755 г
Общи характеристики
Минимално разстояние на фокусиране1,4 м
Фокусно разстояние300 мм
Брой пластини на диафрагмата9 (заоблени)
Диаметър x дължина (размер от байонета за монтиране на обектива)Приблиз. 89 x 147,5 мм
Конструкция на обектива16 елемента в 10 групи (1 PF и 1 елемент от ED стъкло)
Максимален коефициент на репродукция0,24 пъти
Максимална диафрагмаf/4
Размер на приставката за филтри77 мм
Минимална диафрагмаf/32
Зрителен ъгъл8°10' [5°20' с цифрови фотоапарати Nikon (формат DX на Nikon)]

Съдържание на кутията

Nikon Af-S 300Mm F/4E Pf Ed Vr
Предна капачка на обектива LC-77
Задна капачка на обектива LF-4
Сенник на обектива HB-73
Калъф за обектив CL-М3

Nikon AF-S 300mm f/4E PF ED VR

Наличен
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 3 399,00 лв.
Плати: 3 199,00 лв.
Спестете: 200,00 лв.

Разгледани продукти

Изчисти