Обектив Sony FE 24-240mm F/3.5-6.3 OSS

Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

обектив Sony FE 24-240mm F/3.5-6.3 OSS
Код:101010219

Sony FE 24-240mm F/3.5-6.3 OSS
 • Кръгла бленда със 7 елемента
 • Вградена стабилизация на изображението OSS
 • Устойчив на прах и влага дизайн
 • Тегло: 780 грама
 • Мин. Разстояние (макро): 50 см (1/3.7)
 • Резба за филтър: 72 мм
 • Съвместимост: Sony E (FE)
 • Фок. разст.(екв.на 35мм филм): 24-240 мм
Цена: 1 999,00 лв.
Цена след премия в брой: 1 759,12 лв.

Лизинг

ОписаниеЕдин обектив за всички случаи
Диапазонът от 24 мм до 240 мм на 10-кратното мащабиране позволява на този обектив да покрива разнообразни ситуации на снимане при пътуване, когато намаляването на багажа е приоритет, пейзажи, архитектура, моментни снимки и много други. Превключвайте между широкоъгълен и телефотографски изглед, без да се налага да сменяте обектива, за да уловите повече мимолетни моменти. Усъвършенстваната оптика ефективно потиска аберациите, докато постига висока разделителна способност по цялата област на изображението, а прецизният линеен мотор задвижва фокусирането за бърз, плавен отклик. Телефотографските кадри от ръка и фотографията при слабо осветление се улесняват от вградената стабилизация на изображението оптичен SteadyShot (OSS), а конструкцията е устойчива на прах и влага за надеждно управление при тежки условия.24 мм подчертава пълноформатното визуално въздействие

Въпреки че 28 мм е нормален широк край за този тип обектив, разширеният диапазон до 24 мм позволява заснемането на по-динамични изображения, особено пълноформатни такива.

10-кратно мащабиране улавя обектите наблизо и надалеч
Диапазонът на вариото от 24 мм до 240 мм покрива богато разнообразие от фотографски нужди, от природа и пейзажи до архитектура и портрети.

По-резки снимки, независимо от светлината

Стабилизацията на изображението вграден оптичен SteadyShot (OSS) улеснява улавянето на ясни изображения при снимане от ръка в телефотографския край на диапазона на вариото или при слабо осветление.

Висока надеждност при неблагоприятни условия
Устойчивата на проникването на прах и влага конструкция осигурява надеждна работа при тежки условия на открито.

Конфигурация на обектива

Впечатляващо оптично представяне за фотоапарати Sony с байонет Е, прецизно проектирани за гъвкавост и надеждност и богато разнообразие от приложения.Схема на MTF

MTF (Функция за предаване на модулация) описва доколко добре обективът може да пресъздава фини детайли, измерена като постигнатата степен на контраст между линии с малко разстояние помежду си.

Sony FE 24-240mm F/3.5-6.3 OSS

Наличен
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 1 999,00 лв.
Цена след премия в брой: 1 759,12 лв.

  Разгледани продукти

  Изчисти