Обектив Sony FE 24-70mm f/4 OSS Vario-Tessar T* ZA

Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

обектив Sony FE 24-70mm f/4 OSS Vario-Tessar T* ZA
Код:101010221

Sony FE 24-70mm f/4 OSS Vario-Tessar T* ZA
 • Висококачествен стандартен зум обектив с постоянeн макс. относителен отвор от f/4
 • Оптичен стабилизатор на изображението
 • Прахо и влагоустойчива конструкция
 • Тегло: 430 грама
 • Мин. Разстояние (макро): 40 см
 • Резба за филтър: 67 мм
 • Съвместимост: Sony E (FE)
 • Фок. разст.(екв.на 35мм филм): 24-70 мм
Цена: 1 699,00 лв.
Цена след премия в брой: 1 495,12 лв.

Лизинг

ОписаниеСтрахотен вариообектив от ZEISS за пълноформатни корпуси

Този компактен вариообектив може да извлече най-доброто от пълноформатните фотоапарати с байонет E в широка гама от ситуации. Постоянната максимална бленда F4 осигурява постоянни настройки на експонацията през целия диапазон на мащабиране от 24 мм до 70 мм, докато оптиката ZEISS с популярното покритие T* осигуряват поразителна яснота и красиво рендиране. Той също така е устойчив на прах/влага.Универсално мащабиране за ежедневно снимане

Оптичното представяне и диапазонът от 24 мм до 70 мм на този ZEISS Vario-Tessar® идеално подхождат на корпусите от серия α7, с което се постига максимално качество на изображението и гъвкавост при снимане.

Прецизната оптика осигурява невероятни изображения

Асферични и ED оптични елементи допринасят за високото представяне от край до край с ниски нива на изкривяване и цветни аберации. Покритието T* свежда до минимум отблясъците и отраженията.

Постоянна експонация при всяка настройка на мащабиране

Максималната апертура е F4 при всички фокусни дължини, така че потребителят може да мащабира и снима при всяка апертура, без да се налага да следи за промените в настройките на експонацията или дълбочината на рязкост.

Винаги отчетливи и ясни

Стабилизацията на изображението Optical SteadyShot компенсира заклащането на фотоапарата, което може да предизвика разфокусирането на изображенията при снимане от ръка, за резки, ясни нощни сцени и кадри на закрито при слабо осветление.

Конфигурация на обектива

Легендарното качество на ZEISS, произведено и калибрирано специално за продуктите за извличане на изображения от Sony. Покритието T* допринася за изтънчено рендиране и контраст.Схема на MTF

MTF (Функция за предаване на модулация) описва доколко добре обективът може да пресъздава фини детайли, измерена като постигнатата степен на контраст между линии с малко разстояние помежду си.

Sony FE 24-70mm f/4 OSS Vario-Tessar T* ZA

Наличен
Поръчай сега, и ще го изпратим днес
Безплатна доставка
Цена: 1 699,00 лв.
Цена след премия в брой: 1 495,12 лв.

  Разгледани продукти

  Изчисти