Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

калибратор X-Rite ColorMunki Photo

Код:132020002
X-Rite ColorMunki Photo
X-Rite ColorMunki Photo X-Rite ColorMunki Photo
  • X-Rite ColorMunki™ Photo е спектрофотометър — комбиниран прибор, с чиято помощ можете да извършвате три различни вида калибриращи операции, за които обичайно са необходими три различни устройства:
  • калибриране на LCD монитори и проекционни апарати;
  • цветно профилиране на RGB/CMYK принтери;
  • сканиране на спот цветове във RGB, CMYK и CIELAB формат.
Цена: 1 057,00 лв.

Кредит Добави в любими

Безплатна доставка
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.

Описание

ColorMunki™ Photo е предназначен специално за професионални фотографи: пейзажисти, портретисти, рекламни и/или сватбени фотографи, както и за любители-ентусиасти, които работят в затворен цикъл — от заснемане през цифрова обработка до разпечатване или разпространяване в електронен формат. С помощта на този единствен универсален прибор можете да калибрирате своята цифрова камера, настолен монитор/лаптоп и принтер, за да заснемате, обработвате и разпечатвате правилните цветове. Също така, ако използвате повече от една камера за заснемане, можете да уеднаквите цветопредаването между отделните камери.

Ако разпечатвате изображения на различни видове хартия, ColorMunki™ Photo ви позволява да генерирате цветни профили за всяка от тях, използвайки максимално икономично консуматива: само 2 страници с общо 100 цветни елемента. Можете да оптимизирате резултатите за възпроизвеждане на специфични цветове, тонове на кожата, черно и бяло и т.н.

Ако искате да изпратите свое портфолио по електронен път, приложеният софтуер DigitalPouch генерира специален архив, който съдържа файловете плюс програма за разглеждане, която използва система за управление на цветовете ViewSafe™, за да позволи на вашия клиент да види същите цветове, които сте постигнали вие при заснемането и обработката на изображенията.

Ако харесате определен цвят и искате да го използвате във ваш графичен дизайн, или трябва да работите по спецификация на клиент, без да знаете стойностите на избраните от него цветове, с помощта на ColorMunki™ Photo можете да сканирате съответния цвят и да извлечете неговата стойност във L*a*b формат за по-нататъшна употреба. Устройството може да сканира спотови цветове от практически всякакви непрозрачни повърхности — включително керамика, текстил и метал.

Както и другите продукти за цветна калибрация на X-Rite, така и ColorMunki™ Photo използва бърз и лесен за употреба софтуер за калибриране/профилиране, базиран на стъпков процес (wizard mode). Налични са основен (Basic) и разширен (Advanced) режими за работа, като в основния режим програмата автоматично изпълнява необходимите процедури за калибриране, а в разширения режим имате възможност да избирате ниво на яркост и контраст, бяла точка и гама.

Разгледани продукти

Изчисти

Промяна в работното време на магазини ФотоСинтезис

Уважаеми клиенти,

25.11. (понеделник) е неработен ден за магазини ФотоСинтезис.

Всички поръчки, получени чрез нашия онлайн магазин след 15:30 ч. на 22.11. (петък), ще бъдат обработени на 26 и 27.11. (вторник и сряда).
25.11. - неработен ден за магазини ФотоСинтезис