Уцели офертата!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си подготвен за перфектните оферти!

 

За да може Вашата поръчка да бъде обработена и да Ви бъде доставена, е необходимо да предоставите нужните за това данни, като се съгласявате:

  • да получавате съответните системни съобщения, свързани с поръчката по телефон и / или чрез електронна поща;
  • необходима част от данните (имена, адрес за доставка, телефонен номер и др.) бъде предоставена на куриерска фирма, която ще извърши доставката, ако е избрана тази опция;
  • за целите на кандидатстването за потребителски кредит при покупка на изплащане да се съхраняват и обработват личните данни, изисквани от съответния кредитодател и попълнени във формуляра за кандидатстване.

Липсата на съответното съгласие прави невъзможно използването на онлайн магазина на PhotoSynthesis за осъществяване на поръчки. Можете по всяко време да оттеглите съгласието си.

Данните, свързани с изпълнението на поръчка не могат да бъдат премахвани 14 дни след приключване на поръчката. Ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата транзакция според счетоводните правила.


Работно време с клиенти на магазини ФотоСинтезис

Приятели,
магазини ФотоСинтезис в София и Варна работят на място с клиенти - всеки ден от понеделник до събота от 10:00 до 19:00 часа - при съответните мерки за безопасност.

Както и досега можете да се свържете с нас
за видео-конслутация за избор на техника чрез Viber на телефон
0887 232 669
и за информация относно онлайн поръчки на
0889 905 530

Бъдете здрави!
Работно време