Включи се!

Абонирай се за нашия бюлетин,

за да си сред първите, които ще получават най-интересните оферти!

 

раница Lowepro Pro trekker 600 AW

Код:262521512001
Lowepro Pro trekker 600 AW
Lowepro Pro trekker 600 AW Lowepro Pro trekker 600 AW
  • Раницата Pro Trekker 600 AW е лека, здрава, има възможност за съхранение на плик с вода /hydration-pack/, подходяща за експедиции. Тя предлага добра защита и комфорт.
  • Вдъхновена от Trekker серията раници, Pro Trekker AW призовава фотографи които снимат на открито, екстремни спортове и ентусиасти, които се нуждаят от работна раница, която е удобна за пътуване в неравен терен или по въздух.
  • Вместимост: За 2/3 Pro DSLRs с грип и обектив (до 600 мм f/4.0); 5/7 допълнителни обективи; 2 светкавици
  • Външни размери: 46 X 38 X 60 cm
  • Вътрешни размери: 37 X 19 X 49 cm
  • Допълнителни: статив или монопод; аксесоари и лични съоръжения; до 15.4 "широкоекранен лаптоп
  • Дръжки/презрамки: регулируеми системи за гърдите и кръста,ремъци за през рамо
  • Държач за статив: Да
  • Затваряне: цип и катарами
  • Тегло: 3.8kg
  • Материал: AZ Dobby найлон PU, Hypalon
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Описание

Раницата Pro Trekker 600 AW е лека, здрава, има възможност за съхранение на плик с вода /hydration-pack/, подходяща за експедиции. Тя предлага добра защита и комфорт.
Вдъхновена от Trekker серията раници, Pro Trekker AW призовава фотографи които снимат на открито, екстремни спортове и ентусиасти, които се нуждаят от работна раница, която е удобна за пътуване в неравен терен или по въздух.

Тя осигурява комфорт, защита и организация. Има бърз достъп до техниката и функционалност. Има три, интегрирани системи за статив и монопод, и евентуaлно ски. Два големи странични джоба в които може да съхранявате по-големи аксесоари или лични вещи-едната е за вода включваща запечатана торбичка, която може да побере до 2л. течност. Раницата има традиционен капак, които предоставя допълнителна сигурност и защита, и странични джобове които се затварят с ключов клип. Високо качествени тъкани като найлон и балистични Hypalon ® -използвани са на стратегическо място където е напрежението, издръжливи на тежест и се използват на открито, удобни при пътуване. Водоустойчиви ципове на основните отделения. В Pro Trekker 600 AW е включена патентована All Weather AW система™, добавени са ремъци които защитават аксесоарите. Изключителната регулираща Torso Harness система на Lowepro, с инструмента Pack Jack™ която осигурява пълно удобство.

Използването на инструмента Pack Jack™, може да удължи разстоянието между раменете и кръста. В 10-точкова система за корекция която ви позволява да регулирате в горната част на раницата, раменете, торса, гръдната кост, кръста и лумбална област. Колана е неподвижен и регулируем, включва дебела подплънка, обхванат с уплътнение което дава комфорт и избягва влага. В страничен преден джоб може да съхраните вашия лаптоп. Допълнителните функции включват: четири джоба за карта с памет, ръмъци за управление на носенето, SlipLock™ система, дръжка, компресия за презрамки на дъното.
Не можем да ти предложим този продукт в момента. - Виж други подобни продукти

Празнично работно време

Уважаеми клиенти,

24 май (петък) ще бъде почивен ден за ФотоСинтезис София и Варна.

Поръчките, направени чрез нашия онлайн магазин след 14:00 часа на 23.05. (четвъртък), ще бъдат обработени на 27.05. (понеделник).

На 25 май (събота) работното ни време остава непроменено.

Екипът на ФотоСинтезис пожелава на всички светли празнични дни!
Празнично работно време